Facial gua sha terapia koulutus

Facial gua sha terapia koulutus

Uusi gua sha terapia koulutus alkaa elokuussa 2022!

Tämä koulutus keskittyy täysin kasvojen hoitamiseen / Kasvojen gua sha terapia hoidot

Koulutus aikana perehdymme kiinalaisen lääketieteen filosofiaan ja perinteisiin, ihmisen kokonaisvaltaiseen näkemykseen kasvojen hoidoissa, luonnonmukaiseen ihonhoitamiseen, kauneus aromaterapiaan, akupisteiden käsittelyyn kasvoissa ja lukuisiin erilaisiin gua sha hoitoihin kasvoille.

Alla näet kaikki koulutus päivät, jotka ovat aina torstai ja perjantaina kerran kuukaudessa. Kaikki osiot ovat läsnäolevia, mutta lisäksi koulutukseen kuuluu verkkokoulutus, jossa kaikki läsnäolevasti harjoiteltava hoidot on videoitu ja kirjallinen teoria osuus, sekä lisäksi opetus videoita. Jokaisella viikonlopulla on oma aiheensa ja erilaiset hoidot kasvoille.

Tämän koulutuksen jälkeen valmistut oikeaksi itämaisen kauneuden hoidon guruksi!

Koulutuksesta saa todistuksen! Facial gua sha terapeutti - Itämaisten kauneushoitojen kasvoterapiat

Koulutuksen hinnat ja lisätiedot koulutuspäivien jälkeen!

 Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi 

1.koulutus osa 4.-5.8.2022

To 10-8 ja Pe 10-18

Ensimmäisen osion aiheena on Itämainen kauneuden hoito. Opiskelemme 2 kasvojen gua sha hoitoa Muinainen kiinalainen kasvojen gua sha hoito ja Itämainen kasvojen gua sha hoito. Lisäksi opettelemme tekemään kasvojen energeettisen spa hoidon. Käymme läpi idän rituaaleja osana kasvohoitoja.

Käymme läpi kiinalaisen lääketieteen teoriaa, opiskelemme kasvojen ja pään alueen akupisteitä ja heijasteita ja niiden merkityksiä. Käymme läpi myös erilaisia ihonhoito tuotteita, itämaisen perinteen tapoja käyttää yrttejä ihon hoidossa ja puolijalokien energioita. Opiskelemme energian merkitystä osana hoitoa. Käymme läpi myös gua sha perusteita, historiaa, kontraindikaatiot, asiakas haastattelu, hoito-ohjeet ja jatkohoitaminen

2.koulutus osio 1.-2.9.2022

To 10-18 / Pe 10-18

Kasvojen yrttiterapia

Opiskelemme tekemään Metsän taika facial gua sha healing kasvohoidon. Opiskelemme yrttien vaikutuksia mielelle, keholle ja iholle. Teemme kasvojen yrttinyyttihieronnan, johon kuuluu myös gua sha osio.

3.koulutus osio 6.-7.10.2022

To 10-18 Pe 10-18

KAUNEUS AROMATERAPIA

Kasvojen Aromaterapia gua sha hoito

Perehdymme eteerisiin öljyihin osana gua sha hoitoa. Käymme läpi Aromaterapian ABC, tuoksunuotit, kontraindikaatiot, eteeristen öljyjen vaikutukset, imeyttämistekniikat gua shalla, öljyjen kulkureitit elimistössä, paljon teoriaa eteerisistä öljyistä ja niiden turvallisesta käytöstä! Harjoittelemme tekemään aromaterapeuttisen seoksen hoitoon yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Opettelemme hoitamaan erilaisia ihotyyppejä eteeristen öljyjen mukaan. Valmiiksi räätälöity hoito "Kasvojen Aromaterapia gua sha hoito"

4.koulutus osio 3.-4.11.2022

To 10-18 Pe 10-18

Kasvojen alueen kiinteyttävät gua sha hoidot

-Kasvojen lihakset ja tehtävät, valmiiksi räätälöity gua sha hoito ohjeiden kanssa "Kasvojen kiinteyttävä gua sha hoito" Viikonlopun aikana harjoittelemme kasvojen lihasten käsittelyä gua sha tekniikalla ja sidekudoshierontaa gua shoilla. Teemme myös decoltee alueen kiinteyttävän gua sha hoidon, sekä purentalihas gua sha hoidon.

5.koulutus osio 1.-2.12.2022

To 10-18 Pe 10-18

Lymfaattinen gua sha tekniikka

Perehdymme lymfajärjestelmään, sen toimintaan ja tarkoitukseen, kasvojen lymfaattiseen hierontaan käsillä ja gua shoilla, harjoittelemme lymfatekniikkaa myös yrttinyyteillä, eteerisillä öljyillä ja parantavilla kasveilla. Käymme läpi kasvien vaikutuksia lymfajärjestelmään ja erilaisia luontaistuotteita, joita voimme hoidossa käyttää. Valmiiksi räätälöity 3 lymfaattista gua sha hoitoa Kasvojen Lymfaattinen gua sha rullaus, Kasvojen Lymfaattinen gua sha hieronta. Lisäksi käymme läpi silmän alueen lymfaattisen gua sha hoidon.

6.koulutus osio 12.-13.1.2023

To 10-18 Pe 10-18

PRO AGING / ARVOKAS IKÄÄNTYMINEN

Ikääntyvän ihon hoitaminen gua sha tekniikalla, ryppyjen tehokäsittely, luontaistuotteet ikääntyvän ihon hoitamisessa, Kasvojen imukuppihieronta ja kuivakuppaus hoito lisänä tässä viikonlopussa. Valmiiksi räätälöidyt hoidot: "Pro ageing kasvojen gua sha hoito" "Kasvojen imukuppihieronta ja Kuivakuppaus hoito"

7.koulutus osio 9.-10.2.2023

To 10-18 Pe 10-18

Ihon erikoishoitaminen gua sha tekniikalla. Opettelemme hoitamaan erilaisia ihotyyppejä luontaistuotteilla ja gua sha tekniikalla. Käymme läpi myös ongelmaihon hoitamista: akne, ihottumat, rosacea, atooppinen iho, psoriaasis, kosmeettinen akupunktio hoito neuloilla.

8.koulutus osio 9.-10.3.2022

To 10-18 Pe 10-18

Kasvojen akupisteet, heijasteet, meridiaanit. Käymme läpi paljon teoriaa aiheeseen liittyen ja akupisteiden henkisiä merkityksiä! Opettelemme hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti kasvojen alueelta. Harjoittelemme tekemään kasvojen alueen Akupainanta hoidon, kasvojen alueen kuppaus hoidon, sekä kasvojen alueen akupunktio hoidon.

9.koulutus osio 13.-14.4.2023

To 10-18 Pe 10-18

Facial sound healing hoito

Facial yin shiatsu

Kasvojen Shiatsu Spa hoito

Kiinalaisen lääketieteen Spa terapia

10.koulutus osio 11.-12.5.2022

To 10-18 Pe 10-18

Kasvojen hieronta

Harjoittelemme tekemään käsin 60min kasvojen hieronnan, sekä 90min kasvojen Spa hieronta hoito Lisäksi opettelemme tekemään hoidon: Kasvojen Shiatsu Spa hoito

Koulutus järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10 / Helsinki

Koulutuksen hinta:

SUPER EARLY BIRD HINTA Kun maksat koulutuksen 28.2.2022 mennessä, koko koulutus 1000e (sisältää alv 24%)

EARLY BIRD HINTA Kun maksat koulutuksen 30.6.2022 mennessä, koko koulutus 1500e (sisältää alv 24%)

Kun maksat koulutuksen 1.8.2022 mennessä koulutuksen hinta kokonaisuudessaan 2000e (sisältää alv 24%)

Voit myös maksaa koulutuksen osamaksulla, kerran kuukaudessa, jolloin hinnaksi tulee 249e / per kuukausi (sisältää alv 24%)

Valitsit minkä tahansa maksutavan, koulutuspaikka varataan varausmaksulla (ryhmäkoko on pieni ja intensiivinen) VARAUSMAKSU ON 249e koulutuksesta ja jos maksat osamaksulla, varausmaksu kattaa viimeisen viikonlopun hinnan.

Ilmoittaudu: mervi@superfiilis.fi