Nauruterapiaa Iloisen Talon saunatuvalla

Nauruterapiaa Iloisen Talon saunatuvalla 15.8.2021 12.00-13.30

 Nauruterapia on Mervi Hämäläisen kehittelemä terapia muoto, jossa yhdistyy pyhä nauru, naurun intentio, itämainen filosofia, kiinalainen lääketiede ja erilaiset kehollisuusharjoitukset.

Idässä ajatellaan, että Nauru on Tulen elementin ääni. Nauru on pyhää ja parantavaa. Nauru avaa sydämen chakran, vapauttaa ja auttaa meitä vastaanottamaan.

Erityisesti Naurun intentio on tärkeää nauruterapiassa. Millä intentiolla nauretaan? Esimerkiksi manifestoin minulle jotain tärkeää asiaa naurun avulla, nauru avaa sydämen vastaanottamaan kyseisen toiveen energian ja Tulen voima ankkuroi sen olemukseeni. Nauru lähettää toiveen universumiin.  

Nauruterapiassa on aina joku tietynlainen teema, hoitokokonaisuus, jonka ympärillä Nauruterapia rakennetaan ja erilaiset harjoitukset. Voimme hoitaa myös energiakehoa naurun avulla, monella eri tavalla. Voimme nauraa värähtelijöille, eli akupisteille, tai meridiaaneille, chakroille jne. Voimme rakentaa nauruterapian tietyn elementin ympärille ja siihen liittyviin asioihin. Nauruterapia on myös kokonaisvaltainen ja henkinen kokemus. Nauruterapiassa voidaan yhdistää myös rummutusta, äänimaljoja ja paljon muita juttuja.

Iloisen Talon saunatuvalla Mervi Hämäläinen ja Ria Kataja vetävät yhdessä uskomattoman Nauruterapia setin "Vapaudu vastaanottamaan" 15.8.2021 12.00-13.30

Elämässä ei aina kaikki mene niinkuin olet suunnitellut, mutta mitä jos ne asiat menisivätkin vielä paremmin kuin mitä olit alunperin suunnitellut? Se ei aina tunnu siltä, mutta tiesitkö että vastaanottavaisuuttakin voi harjoitella! Nauru on yksi erittäin tehokas työväline, tähänkin asiaan.

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Hinta: 29e

Iloisen Talon saunatupa, Rallitie 35, Kerkkoo