Raskausajan hoidot kurssi

Raskausajan hoidot

Tällä ihanalla kurssille perehdytään raskausajan hoitoihin. 

Kurssilla opetellaan tekemään raskausajan hieronta, raskausajan gua sha hoito, moksa hoidot raskaana olevalla, raskausajan ruusuterapia hoito, raskausajan Yrttinyyttihieronta, raskausajan Akupainanta hoidot.

Opettelemme tekemään synnytyksen käynnistys hoidon, tekniikoita helpottamaan synnytystä ja kipua, äidin hemmottelu hoitoa raskausaikana, moksa hoitoa mm perätila moksahoito

Opettelemme raskausajan turvalliset akupisteet ja kaikki akupisteet, mitkä on kielletty raskaana oleville. Käymme läpi miten voi kasveja käyttää turvallisesti ja oikein raskausaikana. 

Käymme läpi myös hierontaa raskausaikana. Opettelemme tekemään koko kehon raskausajan hieronnan ja käymme läpi turvallisuus asiat.

Opettelemme myös tekemään lyhyen äitiseremonian, joka on ihana juttu tulevalle äidille. Äiti seremonian voi tehdä hoidon yhteydessä tai tarjota erillisenä palveluna.

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsinki Hietalahdenkatu 10 LH 50

28.2.-1.3.2022 Ma 11.00-18.00 Ti 11.00-18.00

Kurssille voi osallistua myös raskaana.

Kurssin hinta 349e

Hinta sisältää kurssimateriaalin ja verkkokurssin, joka on käytössäsi 6kk kurssin jälkeen. Kahvit/ teet Kurssista saa todistuksen

Ilmoittaudu mukaan kurssille mervi@superfiilis.fi

Kurssin opettajana toimii Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen, joka on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja opettaja, koulutettu hieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja luontaisterapeutti. Mervillä on pitkä kokemus raskaana olevien hoitamisesta monin eri tavoin.