Kasvojen hieronta kurssi

Kasvojen hieronta kurssi

Kasvojen hieronta kurssilla perehdytään kasvojen lihaksiin ja niiden tehtäviin. Opetellaan hieromaan pala palalta kasvojen alueiden lihaksia (hoitoon kuuluu myös niska, kallonpohja, pää, decoltee ja rinnan yläosa).

Käydään läpi kasvojen alueen hieronta tekniikkaa, niiden vaikutuksia, kontraindikaatioita ja muita huomioitavia asioita.

Kurssilla opetellaan tekemään kasvojen hieronta ohjeiden kanssa.

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10 LH 50, 00180 HKI Pe 23.7.2021 11.00-19.00

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%) 

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi

Opettajana kurssilla toimii Mervi Hämäläinen. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, akupunkturisti, gua sha asiantuntija, luontaisterapeutti, aromaterapeutti, koulutettu hieroja, Shiatsu mestari, energiahoitaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia eri hoitomuotoja hyvin laajasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Mervi löysi Eteeriset öljyt vuonna 2002 ja siitä asti hän on intohimoisesti perehtynyt parantaviin kasveihin ja erilaisiin luontaishoitoihin. Superfiiliksen Mervi on perustanut vuonna 2008. Superfiilis maahantuo laajasti gua sha välineitä ja Superfiiliksen kautta pääsee gua sha välineiden jälleenmyyjäksi.