Facial gua sha -Kosmeettiset kasvojen gua sha hoidot koulutus

Facial gua sha -Kosmeettiset kasvojen gua sha hoidot koulutus 

Tällä kurssilla perehdymme kosmeettisiin kasvojen gua sha hoitoihin. Viikonlopun aikana harjoittelemme tekemään 5 erilaista kasvojen gua sha hoitoa.

Käymme läpi teoriaa kasvojen gua shan perinteestä, vaikutuksista, hoitomuodoista, kosmeettisesta näkökulmasta ja myös itämainen kosmeettinen näkemys muinaisen Kiinan ajoilta. Käymme läpi kasvojen lymfakiertoa, opettelemme kasvojen lihaksia, niiden tehtäviä ja ihon hoitamista. Harjoittelemme hoitamaan erilaisia ihotyyppejä ja epätasapainotiloja gua shan avulla.

Opiskelemme useaa eri gua sha tekniikkaa kasvoille: lymfaattista hierontaa gua shoilla, Lymfaattinen kasvojen rullaus, kasvojen lihasten kiinteyttävää gua shaa, ryppyjen tehokäsittelyä gua shalla,

Perehdymme tuotteisiin, joita hoidossa käytetään ja saat suosituksia useista eri tuotesarjoista ja luontaisesta ihon hoitamisesta. Tietenkin perehdytään myös gua sha lastoihin ja asiakkaan ohjaamista itsehoidossa gua shan avulla.

Harjoittelemme tekemään viikonlopun aikana 5 erilaista kosmeettista gua sha hoitoa kasvoille.

1. Muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden kasvojen gua sha hoito

2. Lymfaattinen kasvojen gua sha hieronta

3. Lymfaattinen kasvojen gua sha rullaus

4. Kiinteyttävä kasvojen gua sha hoito ja kasvojen hieronnallinen gua sha

5. Pro ageing kasvojen gua sha hoito

Jokaisesta hoidosta on kirjallinen materiaali, saat myös hoidoista videot käyttöön ja verkkokurssin, joka on voimassa 6kk ja sisältää kattavan materiaalin.

Koulutuksessa käymme läpi myös idän rituaaleja, energiakehoa, gua sha kivien terapeuttisia vaikutuksia ja tunnelman luomista.

Koulutus järjestetään Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10, 00180 HKI

13.-14.5.2021

Torstai 11.00-20.00

Perjantai 11.00-19.00

–––––––––––––––

3.-4.8.2021

Tiistai 11.00-20.00

Keskiviikko 11.00-19.00

Koulutuksen hinta on 349e sisältää alv 24%

Koulutus kestää 2 päivää.

Koulutuksesta saa todistuksen "Facial gua sha -kosmeettinen kasvojen gua sha hoito"

ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Opettajana kurssilla toimii Mervi Hämäläinen. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, akupunkturisti, gua sha asiantuntija, luontaisterapeutti, aromaterapeutti, koulutettu hieroja, Shiatsu mestari, energiahoitaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia eri hoitomuotoja hyvin laajasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Mervi löysi Eteeriset öljyt vuonna 2002 ja siitä asti hän on intohimoisesti perehtynyt parantaviin kasveihin ja erilaisiin luontaishoitoihin. Superfiiliksen Mervi on perustanut vuonna 2008.

Superfiilis maahantuo laajasti gua sha välineitä ja Superfiiliksen kautta pääsee gua sha välineiden jälleenmyyjäksi.