Koko vartalon kosmeettiset gua sha hoidot

Koko vartalon kosmeettiset gua sha hoidot

Tällä kurssilla perehdymme kosmeettisiin vartalon gua sha hoitoihin. Kahden päivän aikana harjoittelemme tekemään 5 erilaista vartalon gua sha hoitoa. 

Käymme läpi teoriaa gua shan perinteestä, vaikutuksista, hoitomuodoista, kosmeettisesta näkökulmasta ja myös itämainen näkemys muinaisen Kiinan ajoilta. Käymme läpi vartalon lymfaattista gua sha tekniikkaa, kiinteyttävää vartalon hieronnallista gua sha tekniikkaa, vartalon detox hoitoa gua shalla, arpi- ja selluliittikäsittelyä gua shalla 

Perehdymme tuotteisiin, joita hoidossa käytetään ja luontaisesta ihon hoitamisesta. Tietenkin perehdytään myös gua sha lastoihin ja asiakkaan ohjaamista itsehoidossa gua shan avulla. 

Harjoittelemme tekemään viikonlopun aikana 5 erilaista kosmeettista gua sha hoitoa vartalolle. 

1. Koko kehon rentouttava gua sha hieronta 

2. Lymfaattinen vartalon gua sha hoito 

3. Selluliitti gua sha hoito

4. Kiinteyttävä vartalon gua sha hoito

5. Detox gua sha hoito

Lisäksi opiskelemme gua shoilla arpien käsittely tekniikkaa, sekä faskia käsittelyä gua shoilla.

Jokaisesta hoidosta on kirjallinen materiaali, saat myös hoidoista videot käyttöön ja verkkokurssin, joka on voimassa 6kk ja sisältää kattavan materiaalin.

Koulutuksessa käymme läpi myös idän rituaaleja, energiakehoa, gua sha kivien terapeuttisia vaikutuksia ja tunnelman luomista.

 Koulutus järjestetään Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10, 00180 HKI

1.-2.11.2021

Maanantai 11.00-20.00

Tiistai 11.00-19.00

 

Koulutuksen kesto 2 päivää.

Koulutuksen hinta on 349e sisältää alv 24%

Koulutuksesta saa todistuksen "Vartalon kosmeettiset gua sha hoidot"

ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Opettajana kurssilla toimii Mervi Hämäläinen. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, akupunkturisti, gua sha asiantuntija, luontaisterapeutti, aromaterapeutti, koulutettu hieroja, Shiatsu mestari, energiahoitaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia eri hoitomuotoja hyvin laajasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Mervi löysi Eteeriset öljyt vuonna 2002 ja siitä asti hän on intohimoisesti perehtynyt parantaviin kasveihin ja erilaisiin luontaishoitoihin. Superfiiliksen Mervi on perustanut vuonna 2008. Superfiilis maahantuo laajasti gua sha välineitä ja Superfiiliksen kautta pääsee gua sha välineiden jälleenmyyjäksi. Superfiilis koulu on toiminut vuodesta 2016.