Facial gua sha terapia koulutus - kasvojen ja vartalon kosmeettiset gua sha hoitomuodot

Facial gua sha terapia koulutus -kasvojen ja vartalon kosmeettiset gua sha hoitomuodot 

Tämä koulutus on Suomen ensimmäinen Kasvojen gua shaan erikoistunut pidempi aikainen koulutus. Koulutus alkaa elokuussa 2021 Superfiilis Helsingissä. 

Koulutus sisältää 9 intensiivistä viikonloppua ja jokaisella viikonlopulla on oma aihepiirinsä. Koulutuksen aikana paneudumme myös vartalon kosmeettiseen hoitamiseen gua shalla ja luontaistuotteilla. 

1.Viikonloppu 

 28.-27.8.2021 

 La 11-18 ja su 11-18 

Gua sha historia, kosmeettinen gua sha, kiinalainen lääketiede teoria, kontraindikaatiot, asiakkaan ohjaaminen ja haastattelu, hoidon valitseminen, terveysvaikutukset Tutustuminen eri gua sha malleihin, kasvojen perus gua sha tekniikka, erilaisiin gua sha tekniikoiden tutustumiseen kasvojen alueelle ( myös rinnan yläosa, niskahartia, decoltee ) -Kasvojen lihakset ja tehtävät, valmiiksi räätälöity gua sha hoito ohjeiden kanssa "Kasvojen kiinteyttävä gua sha hoito" Viikonlopun aikana harjoittelemme kasvojen lihasten käsittelyä gua sha tekniikalla ja sidekudoshierontaa gua shoilla 

2.viikonloppu 

25.-26.9.2021 

La: 11-18 Su: 11-18 

Lymfaattinen gua sha tekniikka Perehdymme lymfajärjestelmään, sen toimintaan ja tarkoitukseen, kasvojen lymfaattiseen hierontaan käsillä ja gua shoilla, harjoittelemme lymfatekniikkaa myös yrttinyyteillä ja parantavilla kasveilla. Käymme läpi kasvien vaikutuksia lymfajärjestelmään ja erilaisia luontaistuotteita, joita voimme hoidossa käyttää. Valmiiksi räätälöity 2 lymfaattista gua sha hoitoa "Lymfaattinen kasvojen gua sha rullaus" ja "Lymfaattinen gua sha hoito" sekä "Kasvojen yrttinyyttihieronta" 

3.viikonloppu 

23.-24.10.2021 

La 11-18 Su 11-18 

Kasvojen Aromaterapia gua sha hoito Perehdymme eteerisiin öljyihin osana gua sha hoitoa. Käymme läpi Aromaterapian ABC, tuoksunuotit, kontraindikaatiot, eteeristen öljyjen vaikutukset, imeyttämistekniikat gua shalla, öljyjen kulkureitit elimistössä, paljon teoriaa eteerisistä öljyistä ja niiden turvallisesta käytöstä! Harjoittelemme tekemään aromaterapeuttisen seoksen hoitoon yksilöllisesti asiakkaan mukaan Valmiiksi räätälöity hoito "Kasvojen Aromaterapia gua sha hoito" 

4.viikonloppu 

27.-28.11.2021 

La 11-18 Su 11-18 

PRO AGING Ikääntyvän ihon hoitaminen gua sha tekniikalla, ryppyjen tehokäsittely, luontaistuotteet ikääntyvän ihon hoitamisessa, Kasvojen imukuppihieronta ja kuivakuppaus hoito lisänä tässä viikonlopussa. Valmiiksi räätälöidyt hoidot: "Pro ageing kasvojen gua sha hoito" "Kasvojen imukuppihieronta ja Kuivakuppaus hoito" 

5.viikonloppu 

 22.-23.1.2022 

La 11-18 ja Su 11-18 

Gua sha kivien energiat, kasvojen yrtti gua sha hoidot. Tämän viikonlopun aikana perehdymme parantaviin kiviin ja niiden vaikutuksiin, sekä siihen miten voimme näitä hyödyntää gua sha hoidoissa. Perehdymme myös lisää parantaviin kasveihin ja uutamme yrtteihin puu gua shoja ja hoidamme kasvoja. "Kasvojen energeettinen gua sha hoito" "Chakra gua sha healing" "Kasvojen yrtti gua sha hoito" "Kasvojen akupiste hoito" 

6.viikonloppu 

5.-6.3.2022 

La 11-18 Su 11-18 

Ihon erikoishoitaminen gua sha tekniikalla. Opettelemme hoitamaan erilaisia ihotyyppejä luontaistuotteilla ja gua sha tekniikalla. Käymme läpi myös ongelmaihon hoitamista: akne, ihottumat, rosacea, atooppinen iho, psoriaasis, kosmeettinen akupunktio hoito neuloilla 

7.viikonloppu 

2.-3.4.2022 

La 11-18 Su 11-18 

Idän rituaalit, kasvojen akupisteet, heijasteet, meridiaanit. Energeettinen gua sha hoito. Käymme läpi paljon teoriaa aiheeseen liittyen ja akupisteiden henkisiä merkityksiä! Opettelemme hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti kasvojen alueelta. Valmiiksi räätälöity hoito "Muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden kasvojen gua sha hoito" " Itämainen kasvojen gua sha Spa hoito" 

8.viikonloppu 

30.4-1.5.2022 

La 11-18 Su 11-18 

Vartalo spesiaali Tämän viikonlopun aikana perehdymme vartalon gua sha tekniikkaan, kosmeettisessa mielessä! Selluliitin hoitaminen, raskausarvet, arpien hoitaminen gua sha tekniikalla, vartalon kiinteyttävä hoito, koko vartalon rentouttava gua sha hoito, detox gua sha hoidot 

9.viikonloppu 

4.-5.6.2022 

La 11-18 Su 11-18 

Spa gua sha kasvo- ja vartalohoidot Tämän viikonlopun hoidot ovat todella luxus hemmottelua! Räätälöidyt hoidot "Jumalattaren koko vartalon gua sha spa" "Facial gua sha spa" "Vartalon Aromaterapia gua sha hoito" 

Koulutus järjestetään Superfiilis Helsinki Hietalahdenkatu 10 LH 50 00180 HKI 

Koulutuksen on kehitellyt ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Mervillä on laaja osaaminen alalta ja pitkä historia opettamisesta. Hän on opiskellut kiinalaista lääketiedettä 8 vuotta, hän on koulutettu hieroja, aromaterapeutti, luontaisterapeutti, akupunkturisti, shiatsuterapeutti, opiskellut lukuisia koulutuksia ihonhoidon, kauneuden, hemmotteluhoitojen, hierontojen, gua shan, kuppauksen, spa-hoitojen, lymfatekniikan, luontaistuotteiden ja monta muuta alaan liittyvää koulutusta. Mervi on perehtynyt eteerisiin öljyihin lähes 20 vuotta. Mervi on opiskellut luontaisalaa Suomessa, Espanjassa ja Turkissa. Lisäksi hän on kouluttautunut verkossa vuosien ajan esim kiinalaisten ihonhoitajien opissa, jotka ovat perehtyneet ihonhoitoon ja muinaisiin gua sha tekniikoihin, lisäksi monien kansainvälisten osaajien tekniikoita opiskellut vuosien ajan verkon kautta. Mervi on pitkän linjan gua sha ammattilainen ja hänen osaamisensa on todella monipuolista! 

 Mervi on vuosien ajan yhdistellyt gua shaa lukuisiin eri hoitomuotoihin ja tulokset, sekä tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan. Mervi edelleen tekee gua sha hoitoja Superfiilis hoitolassa ja Suomen saunaseuralla. Mervi on hoitanut ihmisiä vuodesta 2006 aina tähän päivään asti. 

 Mervi on kouluttanut lukuisia alan ammattilaisia gua sha hoitoihin: hierojia, kosmetologeja, fysioterapeutteja, doulia, aromaterapeutteja, luontaishoitajia, kiinalaisen lääketieteen harjoittajia, vyöhyketerapeutteja, kampaajia jne. Vuonna 2021 tammikuussa alkoi vuoden mittainen Gua sha terapia koulutus. 

Mervi on opettanut lukuisia erilaisia kursseja liittyen kasvojen ja vartalon gua sha hoitoihin ja koska aihepiiri on niin valtava ja oikeita gua sha osaajia puuttuu Suomesta, Mervi on päättänyt kouluttaa uusia alan moniosaajia. 

Koulutuksen hinta on 2000e (sisältää alv 24%) 

SUPER EARLY BIRD 

Kun maksat koko koulutuksen ennen 30.4 koko koulutuksen hinta 1000e 

EARLY BIRD 

Kun maksat koko koulutuksen ennen 30.6 koko koulutuksen hinta 1500e 

Voit myös maksaa koulutuksen viikonloppu kerrallaan ja hinta on 249e per viikonloppu 

Koulutuksen hintaan kuuluu koko vuoden ajaksi myös verkkokurssi, jossa kaikki hoidot videoitu ja teoriosuuksia myös videolla ja kattava kirjallinen materiaali jokaisesta viikonlopusta.  

Kurssipaikka varataan varausmaksulla, joka on 249e (jos maksat koulutuksen kerralla varausmaksu vähennetään loppusummasta) 

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi