Kasvojen gua sha peruskurssi Jyväskylässä 6.4.2021

Kasvojen gua sha peruskurssi 6.4.2021 Jyväskylässä

Kasvojen gua sha peruskurssilla opetellaan gua shaamaan kasvot, decoltee alue, rinnanyläosa, pää, hiusraja ja kallonpohja. Kurssilla opetellaan käyttämään erilaisia gua shoja ja gua sha rullia! Opetellaan erilaisia tekniikoita käyttää välineitä, tutustutaan hieman kasvojen akupisteisiin, heijasteisiin ja kiinalaisen lääketieteen ajatusmaailmaan, josta gua sha on lähtöisin.

Kurssilla pääset kokeilemaan useita erilaisia gua sha malleja, useita eri kivilajikkeita, myös puuta ja muita luonnonmateriaalista valmistettuja gua shoja.

Tällä kurssilla tulet todellakin haltioitumaan gua shan moninaisuudesta ja parantavien kivien kauniista ulkonäöstä, sekä värähtelevistä energioista.

Opettelemme myös hieman tulkitsemaan kasvoja kiinalaisen lääketieteen ajatuksen mukaan. Harjoittelemme myös akupisteiden gua shaamista vanhoin perintein.

Kurssilla opetellaan tekemään erilaisia tekniikoita kasvojen alueen gua sha hoitoon ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen myös kasvohoidossa. Tämän kurssin jälkeen, voit tehdä hoitoja myös muille ja kurssista saa diplomin "Kasvojen gua sha peruskurssi"

Kurssin hinta on 199e (sisältää alv 24%)

Kurssin hinta sisältää myös verkkokurssin, jossa on monta videota gua sha tekniikoista kasvojen alueelle, sekä laaja esittely videolla gua sha malleista ja niiden käyttämisestä kasvojen alueella! Verkkokurssi sisältää myös laajan kirjallisen materiaalin aiheesta, kuvat akupisteiden sijainnista ja erikseen opetusvideon akupisteiden hoitamisesta. Verkkokurssi sisältää myös osion kasvojen vaihtolämpöhoitamisesta gua shalla ja parantavien kasvien käytön osana gua sha hoitoa.

Voit ostaa gua sha välineet kurssilta suoraan käyttöösi ja sinulla on mahdollisuus ottaa gua shoja jälleenmyyntiin kauttamme omaan hoitolaasi! Gua sha on todellakin erittäin kysytty ja myyty tuote! Ja helppo myydä hoidon yhteydessä asiakkaalle kotiin. Opettelemme myös antamaan asiakkaalle kotihoito-ohjeet gua shan käyttöön.

Kurssi järjestetään Hoitohuone 32, Jyväskylä 6.4.2021 10.00-17.00 Mattilankatu 32 40600 Jyväskylä 

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi

Kurssista saa todistuksen