Täyden kuun seremonia

Täydenkuun seremonia 28.3.2021 sunnuntaina 19-21 

Superfiiksessä järjestetään täydenkuun seremonia maaliskuussa. 28.3 täysikuu on vaa'an merkissä ja teemme kauneuden ja harmonian seremonian.

Seremoniassa manifestoimme rauhaa ja tasapainoa. Taiteellisuus liittyy myös vaakaan ja herätellään jokaisen taiteilija seremoniassa henkiin, esteettisin rituaalein.

Ilmanmerkin mukaisesti, teemme seremoniassa hengitysmeditaation "Harmoninen hengitys"

Venus planeetta hallitsee vaakaa, joten feminiininen lempeys, luovuus ja hitaus on läsnä tässä seremoniassa!

Venus on alunperin ollut kasvillisuuden Jumalatar, myöhemmin se on liitetty rakkauteen ja kauneuteen. Tämän vuoksi teemme erilaisia rituaaleja seremoniassa kasvien mytologiasta. 

Seremoniassa jokainen osallistuja saa Jumalattaren jalkakylvyn, yrttiteetä ja parantavia herkkuja, jotka liittyvät illan seremoniaan! 

Seremonia tulee olemaan kaunis, herkkä ja pyhä hetki, joka jaetaan yhdessä täydenkuun energiassa. Jokainen voi tuoda omia kiviä ja amuletteja latautumaan yhteiselle alttarille halutessaan!

Seremonian hinta on 29e (sisältää kaiken) 

Ryhmä on pieni ja intiimi 

Seremoniamestareina toimii Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen ja Superfiiliksen luontaishoitaja Marja. Heille esteettiset rituaalit ja idän perinteet ovat jo pitkään olleet läsnä osana elämää. Molemmat ovat intohimoisesti tutkineet parantavia kasveja ja myös perehtyneet kasvien henkiseen puoleen ja mytologiaan. 

 Sijainti: Superfiilis Helsinki Hietalahdenkatu 10 LH 50 00180 HKI Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi