Spa shiatsu kasvohoito kurssi

Spa shiatsu kasvohoito kurssi 1.3.2021 maanantaina 11.00-19.00 

Shiatsu on yli 1000 vuotta vanha japanilainen hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupainannan tekniikkaan. Myös parantavat kasvit ovat tärkeä osa kiinalaista lääketiedettä ja shiatsua.

Spa shiatsu kasvohoito kurssilla perehdymme kosmeettiseen shiatsuun ja kiinalaiseen lääketieteeseen.

Opiskelemme teoriassa kasvojen alueen shiatsua, parantavien kasvien käyttöä, kontraindikaatioita, akupisteitä, kasvojen alueen meridiaaneja, terveysvaikutuksia ja luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita osana hoitoa.

Hoidossa käymme läpi niskan, decoltee alueen, kallonpohjan, pään ja hartioiden shiatsutekniikkaa.

Hoitoon yhdistetään SPA vivahteita, kylpyjen, tuoksujen, luonnonmukaisen ihonhoidon, tuotteiden ja tunnelman avulla. 

Hoidon kesto on 90min Harjoittelemme kurssilla hoidon pala palalta. Saat hoidosta kirjallisen materiaalin, sekä pääsyn 6kk verkkokurssille, jossa on videoitu hoito ja kaikki kirjalliset materiaalit ja tarvittavat tiedot. Kasvokartat ja akupisteet valokuvina.

Kurssin hinta 199e (sisältää alv 24%) Sisältää materiaalit, pääsyn verkkokurssille 6kk, kahvit/teet, pientä purtavaa.

Koulutus järjestetään Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10, 00180 HKI

Opettajana kurssilla toimii Mervi Hämäläinen. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, akupunkturisti, gua sha asiantuntija, luontaisterapeutti, aromaterapeutti, koulutettu hieroja, Shiatsu mestari, energiahoitaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä ja koulutuksia. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia eri hoitomuotoja hyvin laajasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Mervi löysi Eteeriset öljyt vuonna 2002 ja siitä asti hän on intohimoisesti perehtynyt parantaviin kasveihin ja erilaisiin luontaishoitoihin. Superfiiliksen Mervi on perustanut vuonna 2008. Superfiilis maahantuo laajasti gua sha välineitä ja Superfiiliksen kautta pääsee gua sha välineiden jälleenmyyjäksi.