Bingo show - burleski kirpparilla

”Punkkuelämää-esityksestä tutut näyttelijät Ria Katajan ja Minna Kivelän luomat hahmot ”Pirkko ja Tuula” pitävät suositun Bingo Show’n Superfiiliksen Burleski-Kirpparilla 17.1.2021 13.30-14.10

Luvassa rääväsuisia juttuja, uskomattomia palkintoja, voiton huumaa, pari vaippapöksyä sekä muuta paskaa. Ei heikkohermoisille. Hyvät palkinnot ja huonot jutut. Tummelilla rasvatut pallot pyörii ja bingo emännät ovat lahjottavissa. Mieluiten ginillä.

Osa palkinnoista kierrätetty kuten Tuula ja Pirkko. Osallistujilta toivotaan numeroiden 1-75 tuntemusta sekä muutaman kirjaimen hallintaa. Tai ei niilläkään ole niin väliä. Tarvittaessa bingo vedetään myös ruotsiksi.

Sisäänpääsy maksaa 10e ja sisältää bingolapun, varastettavan kynän ja nallekarkin. Lisäkuponki 5e. Pelataan viisi kierrosta ja turhaan huutelusta saa rangaistuksen tai palkinnon. Jos et luota meidän kansakoulusta varastettuihin kuivuneisiin tusseihin niin ota oma kynä.”

Koronan takia paikkoja rajoitetusti! Varaa oma paikkasi mervi@superfiilis.fi Tämä on varmasti alkuvuoden kreisein juttu, todella uniikki intiimi tapahtuma pienen ryhmän takia, jota et halua missata!

Kommentit

02.06.2021 07:03

playfulkid

Toivon, että kaupunkimme lähellä on myös bingonäyttely :( Tämän vuoksi sain pelata bingoa vain verkossa osoitteessa https://casinokokemus.com/.