Burleski kirppis

SEURAAVA BURLESKI KIRPPIS SUPERFIILIKSESSÄ 16.5.2021 12.00-16.00

 

 

Ihana, hurmaava, hauska BURLESKI KIRPPIS valloittaa taas Superfiiliksen 17.1.2021 sunnuntaina 12.00-16.00 

 Paikalla Burleskitaiteilijoita ja vintagen glamour asiantuntijoita myymässä kaikkia ihania aarteita ja löytöjä! 

Paikan päällä Mimmy Snowflake, burleski kirpparin hengetär ja järjestäjä. Mimmyn iloinen ja pirskahteleva olemus tuo valoa ja energiaa jokaisen harmaaseen arkeen! 

Dixie Feathers burleskitaiteilija, vintagen ja kierrätetyn muodin esikuva myy omia aarteitaan ja luo vanhanajan glamouria vaan olemalla säkenöivä valovoimainen oma itsensä!

Minna Kivelä, erittäin tuttu hahmo burleskipiireistä ja yksi suomen tunnettu ja rakastettu komedianäyttelijä useista hahmoistaan ja upeista roolisuorituksistaan luo huumoria yhdessä näyttelijä Ria Katajan kanssa paikanpäällä! Ria Kataja on yksi Suomen kysytyimmistä näyttelijöistä, joka on ollut mukana monessa TV-sarjassa, elokuvassa, teatterissa ja vaikka missä! Minna ja Ria vetävät Bingo-Show'n 13.30-14.10 mihin saa ostettua etukäteen lipun 10e (Koronan takia pienelle porukalle show, joten ole nopea, tämä on ainut kertainen tilaisuus päästä mukaan tähän uskomattomaan sekoiluun mukaan!) lippu sisältää bingo kupongin tietenkin ja bingon palkinnot ovat huikeat Superfiiliksen sponsoroimat palkinnot! Voit ostaa lisäkuponkeja hintaan 5e/kuponki.

Nauruterapiaa Superfiiliksen Nauruterapia opiskelijat vetävät naurusessioita harjoitteluna ensimmäistä kertaa!!! ensimmäinen sessio 11.30-12.30 Ria Kataja NAURUTERAPIA aiheena "Irtipäästämisen naurut" Ria Kataja on komedian ammattilainen, näyttelijä, saunaterapeutti ja hurmaava persoonallisuus, joka valmistuu Nauruterapeutiksi Superfiilis koulusta maaliskuussa 2021. liput 10e

Marja Käyhkö vetää Nauruterapian 15-16. Liput 10e. Marja on herkkä, intuitiivinen, rempseä parantaja, Superfiilis koulun opettaja, Luontaisterapeutti ja Reiki master. Marja tekee hoitoja Superfiilis hoitolassa.

Jenny Kuusela, Superfiilis koulun Nauruterapia opiskelija vetää Nauruterapia session 16.30-17.30 liput 10e. Jenny on hurmaava elämänpohdiskelija, tanssijatar, liikunnallinen valovoiman nauraja ja hänen pirskahtava nauru ei todellakaan jätä ketään kylmäksi!

voit varata etukäteen liput ohjelmiin mervi@superfiilis.fi

Paikalla myös Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen Superfiiliksen mestari, Helsingin positiivisin 2016, parantajien äiti, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja opettaja. Mervin olemus ei jätä ketään kylmäksi! Paikan päällä myös astrologista tulkintaa 15e ja 15min hoitoja hintaan 10e: kaikki hoidot tehdään tuolilla voit valita Shiatsu, gua sha tai stressiniska-hieronta!

Lisää infoa tapahtumasta tulee ensi viikon aikana!

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton!