Metsän taika -gua sha healing

Metsän taika - gua sha healing

10.3.2021 keskiviikkona klo 11-19

Tämä täysin uusi Superfiilis koulun kurssi vie sinut inspiroivaan gua shan maailmaan, kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoihin, hoitaa myös ihoa luontaisesti metsän parantavilla kasveilla, sekä huoltaa lihaksia hieronnallisin gua sha -tekniikoin. Koulutuksen on kehitellyt Superfiilis Helsinki perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Mervillä on laaja tieto-taito luontaishoito alalta, paljon kokemusta opettamisesta ja intohimo tekemiseen välittyy!

Kurssilla perehdytään hoitamaan puu gua shoilla. Monia eri puulajikkeita ja monia eri malleja! Opetellaan puiden parantavia ominaisuuksia, tehdään yrtti gua sha -hoitoja, vanhoin menetelmin, käytetään turvallisesti eteerisiä öljyjä, osana hoitoa. Hoito on valmiiksi rakennettu paketti, joka opiskellaan pala palalta päivän aikana. Koulutuksen hintaan kuuluu myös verkkokurssi, joka sisältää videot kaikista hoito-osioista ja kattavan kirjallisen materiaalin. Myös paljon tietoa parantavista kasveista ja eteerisistä öljyistä. Mervi on perehtynyt eteerisiin öljyihin vuodesta 2002 ja opiskellut alaa useissa eri koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla.

Saat myös oman "Metsän taika" hoito öljyn omaksi kurssilta ja 3 eri mallista puu gua shaa, joilla hoito tehdään.

Kurssin hinta 199e (sisältää alv 24%) 

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsinki Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki 

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi 

Kurssista saa todistuksen "Metsän taika -gua sha healing" hoitometodi Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä hoitoa maksaville asiakkaille!