Särkyneiden ilta

Särkyneiden ilta" 13.11.2020 -Laulua ja lavarunoutta

Perjantai iltana 13.11.2020 19-21 Superfiiliksessä Särkyneiden ilta.

Mervi Hämäläinen "SuperMepa" ja Marja Käyhkö ovat molemmat Superfiiliksen opettajia ja parantajia. Molemmat ovat käyneet läpi hurjia elämän transformaatioita ja selvinneet luovuuden keinoin tähän päivään.

"Ilman kykyäni ilmaista, en olisi tässä nyt!" -SuperMepa-

Superfiiliksen perustaja ja omistaja on tunnettu positiivisesta elämän asenteestaan. Hänet on jopa palkittu siitä vuonna 2016, Helsingin positiivisin. Mervi on puhunut avoimesti omasta paremis prosessistaan, isän menettämisestä ja hänelle on erityisen tärkeää viestiä sitä, että rikkinäisenäkin voi suorittaa omaa elämäntehtäväänsä. Särkyneiden illassa Mervi laulaa itsetekemiään biisejä särkymisestä ja omasta parantumisen prosessistaan. Jakaa tarinoita ja elämän oivalluksia. Mervi on kirjoittanut ja säveltänyt 7-vuotiaasta asti. 

Marja on harrastanut luovaa kirjoittamista pienestä lapsesta asti, ja runous on Marjalle suuri rakkaus ja intohimo. Marjalle omin tapa ilmaista itseään on aina ollut kirjoittaminen. Vaikka moni asia elämässä on jäänyt, kirjoittaminen on aina pysynyt ja ollut se tärkein ja vaikeinakin aikoina kannatteleva asia elämässä.Marja on käynyt läpi nuoruudessaan psyykkisen romahduksen ja viettänyt myös aikoja sairaalan osastolla. Marja kirjoittaa runokokoelmaa, jonka teema on ihmisen mielen rikkoutuminen. Marjalle mielenterveydestä avoimesti puhuminen ja siihen liittyvien tabujen ja häpeän purkaminen on tärkeä asia. Marja on myös Spiritual Emergence Network Finland -yhdistyksen hallituksen jäsen ja kokee tästä aiheesta puhumisen sydämen asiakseen.

Valaistuksen, tunnelman, äänimaailman ja runojen keinoin haluamme luoda avoimen tilan, jossa voimme yhdessä kohdata arvokkuudella ja syleillen omia pimeitä puoliamme. Illan tarkoituksena on myös tuoda lohtua ja vertaistukea vaikeiden asioiden käsittelyyn. Kyky näyttää ja kohdata oma haavoittuvaisuus on suuri voimavara. Viestimme on: kaikella on tarkoitus. 

Myös kipeimmillä traumoillamme. Ilta sisältää myös Mervin vetämän meditaation.

Särkyneiden ilta järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki 13.11.2020 Perjantaina 19.00-21.00

Liput 10e Varaa lippusi mervi@superfiilis.fi paikkoja rajoitetusti 

Rakkaudella, Mervi ja Marja