Elämän henkäys -workshop

Elämän henkäys -workshop

Tässä työpajassa opettelemme miten erilaiset hengitystekniikat vaikuttavat kehoomme ja mieleemme. Tutustumme erilaisiin hengitysharjoituksiin, joilla aktivoidaan, tasapainotetaan ja rauhoitetaan kehoa. Hengitysharjoitukset perustuvat Yoga-kulttuurista peräisin oleviin Pranayma-oppeihin. Pranaymalla tarkoitetaan hengityksen tietoista ohjaamista. Työpaja jakautuu kolmeen tasoon, jotka päätetään yhteisesti tarpeen ja harjoittelu tason mukaan. Työpaja päätetään meditaatioon.

Jos koet olevasi stressaantunut tai muuten vaan kiinnostunut erilaisista hengitysharjoituksista, tämä workshop voisi sopia sinulle.

Työpaja on torstaisin klo 18.30-20.00 Työpaja alkaa 23.1. Ja on siitä eteenpäin, joka torstai. Työpajan kesto: 90min Hinta: 20€ 

Superfiilis Helsinki Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi

Workshopin ohjaa Aslak Goncalves "Olen koulutettu hieroja (erikoistuminen kivun hoitoon), joogaopettaja ja personal trainer. Omassa työssäni olen lämmin, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Minulla on paljon kokemusta ihmisten kohtaamisesta yksilönä. Rakastan oppimista, jonka takia luen ja käyn usein kouluttautumassa jatkokursseilla. Olen käynyt useilla Superfiiliksen kursseilla. Hoitotyössä uskon kehon omaan parantavaan voimaan. Tuon tilaan intoa, tietoa ja rauhallisuutta."