Kasvojen gua sha itsehoitokurssi

GUA SHA -KASVOJEN ITSEHOITOKURSSI 
(kesto 2 h)
Perjantaina 11.6.2021

Klo 12.00-14.00 (29e)

Klo 15.30-17.30 (29e)

Tervetuloa tutustumaan virkistävään Gua Sha hierontaan, joka on yksi, yli tuhat vuotta vanhan, kiinalaisen lääketieteen hoidoista. Opit hoitamaan itseäsi hellävaraisesti.

Gua Sha hoito on tehokas, ihoa kirkastava, tasoittava ja kiinteyttävä hieronta. Se mm. avaa jumiutuneita lihaksia, virkistää pintaverenkiertoa, vilkastuttaa nestekiertoa ja aktivoi akupisteitä.

Kasvojen Gua Sha hoidon ovat löytäneet uudelleen viime vuosina, myös monet kauneusalan edelläkävijät. Ihastuen sen moniin näkyviin tuloksiin, joihin sinäkin pääset sukeltamaan Superfiiliksessä.

Tällä kurssilla pääpaino on kasvojen itsehoidossa. Opettelemme arkeen päivittäiset ihonhoitorutiinit, pikaisen sekä pidemmän. Omaksut napakoita tekniikoita, rentouttavaan ja virkistävään Gua Shaamiseen. Käymme läpi myös pään alueen, kallonpohjan, niskan, kaulan ja hartian seudun sekä kasvojen akupistekäsittelyä. 

Gua sha -välineinä käytetään ylellisiä luonnon materiaaleista valmistettuja erilaisia rullia, lastoja, lusikoita ja kampoja. Voit halutessasi ottaa mukaan omia Gua Sha välineitä, muttei ole välttämätöntä. Harjoitteluun kaikille kurssilaisille löytyy meiltä välineet. Voit myös hankkia kurssin yhteydessä maahantuomiamme premium tasoisia välineitä. 

Kurssin asiantuntijana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mepa alias Mervi Hämäläinen. Mervi on Gua Shannut jo vuodesta 2008 lähtien.

Kurssipaikka Superfiilis Helsinki
Hietalahdenkatu 10 

Kurssihinta 29 €

Odotamme sinua iloisin mielin mukaan Gua Shamaan Superfiilikseen 😃

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse mervi@superfiilis.fi

Sydämellisesti Tervetuloa