Äänihoidot- Parantava musiikki

Äänihoidot
-Parantava musiikki-

Tällä kurssilla opetellaan hoitamaan ja parantamaan musiikin keinoin. Kurssilla opetellaan käyttämään hoidoissa rumpuja, äänimaljoja, erilaisia muita soittimia, sekä lisäksi ääntä ja äänen värähtelyä! Käydään läpi erilaisia sointuja ja niiden vaikutuksia kehon toimintoihin! 
Lauletaan tai lausutaan akupisteiden nimiä!
Lausutaan runoja hoidon aikana ja muuta erittäin luovaa herätellen kehon ja mielen tukoksia! Käydään läpi energiakehon hoitamista! 

Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta musiikista, ei tarvitse olla rytmitajua, eikä lauluääntä! Jokainen voi hoitaa musiikin keinoin! Hoidossa yhdistellään myös akupainantaa, energiahoitoa, yrttejä, eteerisiä öljyjä ja muuta Parantajan työvälineistöä! Tämä kurssi on täynnä luovuutta ja Parantavaa taidetta! 
Kurssin on kehitellyt Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen!
Hän on opiskellut lukuisia erilaisia alaan liittyviä koulutuksia, mm Kiinalaista lääketiedettä 7-vuotta, hän on Parantavan tanssinohjaaja, Shiatsu Mestari, Aromaterapeutti ja lukuisia muita alan ammatteja! 
Mervi on itse harrastanut musiikkia koko elämänsä ajan. Hän on soittanut pianoa 6-vuotiaasta alkaen, laulanut ja opiskellut lukuisia tekniikoita lauluun ja äänen muodostamiseen! Erilaisia rytmisoittimia, hän säveltää, sanoittaa ja tekee omaa musiikkia ja etenkin Parantava musiikkia on lähellä Mervin sydäntä!
Hän itse käyttää jatkuvasti Parantavaa musiikkia hoidoissaan ja nyt Mervi haluaa inspiroida muitakin Parantajia ja asiasta kiinnostuneita Musiikin Parantavaan maailmaan! Superfiilis on toiminut vuodesta 2008 ja Mervillä on yli 10-vuoden hoitotyökokemus!

Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää taustaa, riittää että olet innostunut ja haluat oppia uutta! 

Kurssin hinta on 125e

Sisältää materiaalit, kahvit/teet, kurssista saa diplomin "Parantava musiikki peruskurssi"

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsingissä
Hietalahdenkatu 10

24.1.2020 perjantaina klo 10.00-18.00

ILMOITTAUDU MUKAAN mervi@superfiilis.fi