Villiyrtti retki

VilliYrtti Retki 2.7.2019

Tällä kurssilla tehdään metsäretki ja opetellaan tunnistamaan Parantavia kasveja ja kerätään niitä hyötykäyttöön! Metsässä opiskellaan myös hieman teoriaa siitä, miten kasvit käsitellään keräämisen jälkeen, miten kasvit tulisi kerätä ja mitä kaikkea ihanaa niistä voidaan tehdä ja miten! 
Kurssin järjestää Superfiilis ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Mervillä on pitkä ja laaja tuntemus Parantavista kasveista, hän itse valmistaa paljon erilaisia tuotteita omassa hoitolassaan kasveista ja opettaa myös lukuisia erilaisia koulutuksia parantavista kasveista ja niiden vaikutuksista! 

Kurssin hinta on 50e 
Tavataan 10.00 Helsingin rautatieasemalla ja siitä suunnataan kohti määränpäätä yhdessä julkisilla (jos tulee autolla sovitaan erikseen sijainti tai mahdollisista yhteiskuljetuksista!)

Jokainen osallistuja ottaa mukaan eväät, muistiinpanovälineet, istuinalustan jos haluaa, vesipullo ja paperikasseja mihin yrttejä voi kerätä! Metsässä pidetään myös yhteinen ruokailuhetki ja SuperMepan vetämä Metsäterapia! 
Päivä loppuu klo 18 ja siitä suunnataan yhdessä takaisin Rautatieasemalle! 

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Sydämellisesti Tervetuloa mukaan haltioitumaan Parantavien kasvien ihmeellisestä maailmasta!