Metsäretki Supermepan kanssa

Metsäretki SuperMepan kanssa 24.6.2019

Tervetuloa taianomaiselle metsäretkelle Superfiiliksen perustajan ja omistajan SuperMepan kanssa! Mervi on pienestä asti rakastanut metsiä ja majuri/eräopas isänsä kanssa oppinut jo hyvin nuorena erätaitoja! Metsissä liikkuminen ja oleminen on niin Parantavaa! Mervi myös rakastaa tehdä metsissä erilaisia Kehollisuusharjoituksia! Hän on tehnyt sitä jo lapsesta asti ja haluaa alkaa järjestää näitä metsäterapia hetkiä myös muille! 
Mervi on valmistunut ohjelmapalveluiden tuottajaksi 2006, joka on erikoistunut luonto ja liikuntapalveluihin ja aikoinaan hänellä oli Jyväskylässä yritys "High Energy" joka järjesti metsäretkiä yrityksille tykypäiväpalveluna! 
Korkea energia tai Superfiilis, tunnelma on taattu! 
Metsäretki sisältää luonnollisesti retken metsässä, rumpupiirin, metsäterapia harjoituksia, parantavaa tanssia metsässä, nuotiopiirin ja nokipannukahvia! Nuoriopiirin aikana pidetään myös evästauko ja leirinuotio-hetki, lauletaan yhdessä leirinuotio lauluja! Jokainen osallistuja ottaa mukaan omat eväät, joogamaton, vesipullon, muistiinpanovälineet ja pienen paperikassin jos haluaa kerätä matkalla Parantavia kasveja! Mervillä on paljon tietoa Parantavista kasveista ja hän myös opettaa useita erilaisia kursseja aiheesta Superfiilis Koulussa!
Mervi pitää metsässä myös pienen luennon aiheena "Parantava läsnäolo" ja aiheesta keskustellaan yhdessä! 

Metsäretki 24.6.2019 
Tavataan 10.00 Helsingin Rautatieasemalla ja siitä lähdetään yhdessä julkisilla kohti määränpäätä! (Jos tulee autolla, sovitaan erikseen sijainti tai mahdollisista yhteiskuljetuksista!) Metsäretki kestää noin 19.00 asti ja siitä sitten yhdessä suunnataan takaisin sivistyksen pariin! 

Päivän hinta on 70e (sisältää alv 24%) 
Jos tulee yhdessä kaverin kanssa, hinta 120e yhteensä 2hlö !

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Jos sataa, retki toteutuu silti, ota vaan silloin mukaasi sadevarusteet! Mervi on kaikkien säiden retkeilijä ja oikeilla varusteilla jokaisessa säätekijässä on omat viehättävät ominaisuudet! 
Sydämellisesti Tervetuloa mukaan Parantavalle Metsäseikkailulle! 
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki