Stressiniskan hierontakurssi

Stressiniskan Hierontakurssi

Hyvin useat meistä kärsii erilaisista niskahartia oireista! Tensio neck ja muut stressiniska oireet voivat olla hyvinkin epämiellyttäviä ja elämää rajoittavia tekijöitä! Sen takia Superfiiliksen perustaja Mervi Hämäläinen on kehitellyt ihan oman hoitometodin kyseiseen vaivaan hyödyntäen laajaa tietoaan ja kokemusta! Hoitoon on sekoitettu idän ja lännen tapoja hoitaa niska-hartiaseudun ongelmia ja erityisesti juuri stressiniskaa!

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Hänen hyvinvointialan yritys Superfiilis on toiminut vuodesta 2008 ja hänellä on yli 10-vuoden hoitotyö kokemus. Mervi on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja on opiskellut monia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja! Hänellä on sydämellään kutsu kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön!

Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10

13.1.2022 torstaina klo 11-19

Kurssin hinta 139e (sisältää alv)

Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet, kurssidiplomin "Stressiniska Hierontakurssi"

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Kommentit

18.03.2019 07:43

Mia Koliseva

Moikka, onkohan stressiniska kurssilla vielä tilaa 21.3.? Laitan viestiä vielä tätäkin kautta, laitoin myös meiliä :)