Aromaterapian peruskurssi

Aromaterapian peruskurssi

Aromaterapian peruskurssilla saat paljon tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista. Aromaterapian kotiapteekki, öljyt mitä kannattaa hankkia kotiin, miten niitä käytetään ja mihin ne vaikuttaa. Tietoa siitä miten öljyjä kannattaa käyttää ja mistä niitä voi hankkia.Opetellaan tekemään aromaterapeuttisia öljyseoksia, sekä hoitoja eteerisillä öljyillä. Aromaterapiassa erittäin merkittävä asia mitä öljyjä sekoitetaan keskenään, koska ne potensoituvat keskenään ja sekoitellaan öljyt tuoksunuottien mukaisesti, näin ne toimivat myös parhaiten. Opit käyttämään eteerisiä öljyjä turvallisesti ja oikein! Käydään läpi eteeristen öljyjen kontraindikaatiot ja öljyjen käyttörajoitteet! Opiskellaan öljyjen tuoksunuotit, niiden suhteet keskenään ja vaikutukset elimistössä! Miten öljyt imeytetään kehoon ja niiden kulkureitit.

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Hänen hyvinvointialan yritys Superfiilis on toiminut vuodesta 2008 ja hänellä on yli 10-vuoden hoitotyö kokemus. Mervi on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja on opiskellut monia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja! Hänellä on sydämellään kutsu kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Mervi on tutkinut eteerisiä öljyjä intohimoisesti lähes 20 vuotta ja hän myös opettaa uusia Luontaisterapeutteja Superfiiliksessä!

Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10

13.-14.12.2021

Ma 11-18

Ti 11-18

Kurssin hinta 249€ (sisältää alv)

Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet, eteeriset öljyt, kurssidiplomin

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Tervetuloa mukaan eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan!

Kommentit

26.03.2019 10:13

Katja

Heippa, kiinnostaa tämä kurssi kovasti mutta en pääse töiden puolesta keskellä viikkoa, onnistuukohan tulevaisuudessa tämä kurssi viikonloppuisin?

26.03.2019 10:14

Katja

Siis aromaterapian peruskurssi.