Luontaisterapia 2021-2022

LuontaisTerapia koulutusohjelma 2021-2022
-Kehon ja mielen luontaishoidot-

Superfiilis Helsinki järjestää vuoden kestävän LuontaisTerapia koulutuksen, joka koostuu 11 intensiivisestä kurssiviikonlopusta! Jokainen viikonloppu sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua! Jokaisella viikonlopulla on oma teemansa ja koulutus on kokonaisuudessaan erittäin kattava! Koulutus alkaa huhtikuussa 2021!!!

Koulutus suunnitelma 2021-2022

1. Luontaistuotteet 24.-25.4.2021 La 11-18 / Su 11-18 Ensimmäisenä viikonloppuna perehdytään parantaviin kasveihin ja luontaistuotteisiin. Opetellaan itse valmistamaan luontaistuotteita hoitoja varten. Viikonlopun aikana käydään läpi paljon eri kasveja ja niiden vaikutuksia, sekä tehdään mm. Yrttihieronta öljy, kipusalva, pihkasalva, kylpysuolaa, kasvovettä, kuorinta-aineet, kasvonaamiot. Opetellaan hoitamaan erilaisia ihotyyppejä luontaistuotteilla.

2. Viikonloppu Villi-yrtit 22.-23.5.2021 La 10-18 / su 11-18 Lauantaina tehdään metsäretki ja opetellaan tunnistamaan villi-yrttejä, opetellaan keräämään yrttejä hyötykäyttöön ja perehdytään niiden parantaviin vaikutuksiin. jokamiehenoikeudet, kasvien tunnistus, parantavat vaikutukset, keruu ja hyötykäyttöOpiskellaan villi-yrttien jatkojalostusta ja sunnuntaina opetellaan tekemään Yrttinyyttihieronta koko vartalolle ja erikseen kasvot.

3. Viikonloppu Kasvien mytologia / Metsäyö 5.-6.6.2021 Retriitti Metsässä Tavataan klo 10.00 Superfiiliksessä ja siitä lähtö yhdessä ! Kasvien mytologia ja energia Kukkaistipat Metsäterapia ja luontoyhteys Kuunkierto ja parantavat kasvit Voimapiiri, parantavat metsäloitsut ja rummutustaYövytään metsässä teltoissa! Jokainen ottaa mukaansa oman teltan, retkeilyvälineet vedet ja eväät! Ruokaa voi lämmittää nuotiolla! Kahvit/ teet tarjotaan! On myös mahdollista lähteä illalla, yöpyä Helsingissä ja palata aamulla takaisin Leiriin. Metsäretki paikka sovitaan yhdessä etukäteen.

4. Luontaishoidot ja Gua sha 3.-4.7.2021 La 10-18 / Su 10-18 Luontaishoidot -Hemmottelu kasvohoito -Hemmottelu käsihoito -Hemmottelu jalkahoito Opetellaan tekemään luontaisia hoitoja ja raaka-aineita hoitoihin! Tutustutaan myös kehon gua sha hoitoihin.

5. Viikonloppu Aromaterapia 1 31.7.-1.8.2021 La 10-18 / Su 10-18 Aromaterapian ABC Perusteellinen teoria Aromaterapian perusteista, tuoksunuotit, öljyjen turvallinen ja oikea käyttö, kontraindikaatiot, öljyjen sekoittaminen, eteeristen öljyjen vaikutukset,

6. Viikonloppu Aromaterapia 2 11.-12.9.2021 La 10-18 / Su 10-18 Harjoitellaan tekemään koko kehon Aromaterapia hieronta, asiakashaastattelut aromaterapiassa, eteeristen öljyjen valitseminen yksilöllisesti, öljyjen kulkureitit kehossa, öljyjen imeyttäminen hieronnassa

7. Viikonloppu 5 elementtiä Luontaisterapia vuodenaikojen mukaan 9.-10.10.2021 La 10-18 / Su 10-18 Tutustutaan 5 elementtiin ja kehon 12 päämeridiaaniin ja 2 ihmeelliseen energiakanavaan. Opetellaan hoitamaan vuodenaikojen ja elementin mukaisesti. Harjoitellaan myös kuivakuppausta kiinalaisen lääketieteen ajattelun mukaisesti

8. Viikonloppu Chakrat, parantavat kivet, gua sha, äänihoidot 13.-14.11.2021 La 10-18 / su 10-18 Perehdytään kehon 7 päächakraan ja niiden hoitamiseen. Harjoitellaan tekemään gua sha hoitoja ja perehdytään parantaviin kiviin ja niiden inspiroiviin energioihin! Tehdään rumpu ja äänimalja hoitoja

9. Viikonloppu Kehon ja Mielen epätasapainotilat Sairaudet ja niiden hoitaminen 11.-12.12.2021 La 10-18 / Su 10-18 Käydään läpi yleisimpiä sairauksia ja erilaisia kehon epätasapainotiloja! Opetellaan tulkitsemaan epätasapainotiloja kasvoista ja kehosta! Käydään läpi erilaisia hoitomuotoja erilaisiin oireisiin! Sairauksien hoitaminen ja ennalta ehkäisy Asiakas haastattelut Kotihoito-ohjeet Hoitosuunnitelma Indikaatiot -ja kontraindikaatiot

10. Viikonloppu Ruusuterapia / yrttiterapia / parantava turve 8.-9.1.2022 La 10-18 / Su 10-18 Naisten hormonaalinen hoitaminen, tutustutaan lisää yrtteihin, akupisteisiin ja emotionaaliseen kehoon. Harjoitellaan koko kehon kokonaisvaltaista hoitamistaOpetellaan tekemään ihana ylellinen koko kehon ruusuterapia hoito ja lisäksi yrttiterapiaa.Viikonlopun aikana perehdytään myös turvehoitoihin, joita voidaan myös yhdistellä muihin hoitoihin.

11. Viikonloppu Parantava ruoka 5.-6.2.2022 La 10-18 / Su 10-18 Ravinto, Parantava ruoka, elementtiravinto, ravinto vuodenaikojen mukaan! Ravinto epätasapainotilojen mukaan. Kehotyypit ja ravinto kiinalaisen lääketieteen mukaisesti.

Jokainen esittelee myös oman lopputyön viimeisenä viikonloppuna.

Koulutuksen aikana jokainen tekee harjoitteluhoitoja ja niistä raportit sekä näyttötyön itse valitsemasta aiheesta! Näistä kerrotaan lisää heti koulutuksen alussa!

Koulutus järjestetään Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Mervillä on laaja sekä monipuolinen kokemus opettamisesta. Mervi on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Aromaterapeutti, Shiatsu mestari, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, energiahoitaja, akupunktiristi, Naurujooga ohjaaja, Parantavan tanssin ohjaaja ja lukuisia muita alaan liittyviä titteleitä. Superfiilis on toiminut vuodesta 2008.

Toisena opettajana toimii Marja Käyhkö

"Olen Marja Käyhkö, Superfiilis Koulusta valmistunut luontaishoitaja, ayurvedahoitaja, energiahoitaja, Reiki-master sekä luonnontuotealan ammattilainen. Olen kouluttanut vuosia villiyrteistä, ja erityisesti parantavat yrtit ovat intohimoni. Olen tehnyt luonnonmateriaaleista käsitöitä, yrttiöljyjä, salvoja, siirapeita, tinktuuroita, saippuoita, yrttikylpyjä, yrttinaamioita, hauteita ja sinäkin opit koulutuksen aikana tekemään itse hoitotuotteita!

Rakastan myös hoitaa puhtailla (mahdollisimman usein luomu- ja kotimaisilla) luonnontuotteilla ja tehdä erilaisia yrttihoitoja. Luonto on muutenkin lähellä sydäntäni. Minulla on kutsumus parantamiseen ja haluan auttaa muitakin parantajan tielle! Hoitaminen alkaa aina omasta itsestä, ja koulutuksen aikana jokainen saa myös itse hoitoja. Rakastan itse erityisesti hieromista. Teen itse monenlaisia luontaishoitoja Superfiiliksen hoitolassa, ja minulta saa halutessaan edullisesti koulutuksen aikana hoitoja (jolloin myös opetan samalla).

Nähdään huhtikuussa luontaisterapia-koulutuksessa! "

KOULUTUKSEN HINTA:

249e per viikonloppu, voit maksaa kuukausi kerrallaan. Myös niistä viikonlopuista maksetaan jos joutuu olemaan pois, mutta viikonlopun voi korvata Superfiilis koulussa muilla kursseilla tai seuraavana vuonna uuden ryhmän kanssa. Koko koulutuksen hinta näin ollen 2739e Voit myös maksaa koulutuksen kerralla 1.4.2021 mennessä ja hinta 2200eS

UPER EARLY BIRD HINTA!!! Kun maksat koko koulutuksen ennen 30.9.2020 hinta 1200e

EARLY BIRD HINTA Kun maksat koko koulutuksen ennen 30.12.2020 hinta 1600e

Koulutuspaikka varataan varausmaksulla joka on 2 x 249e (498e) varausmaksu vähennetään lopullisesta maksu summasta, jos maksat koulutuksen viikonloppu kerrallaan, varausmaksu kattaa 2 viimeisen viikonlopun kurssimaksut!

Hinta sisältää kaikki materiaalit, opetuksen, kahvit/teet, luontaistuotteet! Koulutuksen hintaan kuuluu myös verkkokurssi alusta, mihin tulee videot kaikista hoidoista ja kirjalliset materiaalit, valokuvat jne.

Koulutuksesta saa diplomin "Luontaisterapeutti"

Ilmoittautumiset ja tiedustelut mervi@superfiilis.fi