Gua sha jatkokurssi

Gua sha hoidot jatkokurssi

Tämä jatkokurssi on tarkoitettu sinulle joka olet jo perehtynyt gua shaamiseen, tehnyt hoitoja tai käynyt Superfiiliksen gua sha kurssin. 
Kurssilla perehdytään gua shaamiseen enemmän ja laajemmin kiinalaisen lääketieteen pohjalta! Harjoitellaan tekemään pieniä hoitoja kiinalaisen lääketieteen ajattelun mukaan! Opetellaan gua shaamaan kehon päämeridiaanit 12kpl ja lisäksi ihmeelliset meridiaanit 2kpl
Meridiaanit ovat energiakanavia ja ihmisellä on yhteensä 20 meridiaania! Tutkitaan meridiaanejq ja niiden elämäntehtäviä!
Käydään kiinalaisen lääketieteen teoriaa läpi, tutkitaan tärkeitä ja tehokkaita akupisteitä! 
Tutkitaan elementtejä ja opetellaan jokaiselle elementille oma gua sha hoito!  
Perehdytään myös gua shojen energeettiseen ajatteluun ja miten niillä hoitaa missäkin tilanteessa! 
Gua shataan myös parantavilla kasveilla ja eteerisillä öljyillä. 
Gua shaamisen taide on hyvin laaja ja kokonaisvaltainen! 
Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja, Superfiiliskoulun pääopettaja ja rehtori Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.
Mervillä on laaja asiantuntemus sekä kiinalaisesta lääketieteestä, että gua sha välineistä, hoidoista ja parantavista kasveista! Mervi on perehtynyt kiinalaiseen lääketieteeseen yli 10-vuotta ja Superfiilis on toiminut vuodesta 2008. 
Tämä kurssi tulee viemään sinut aivan uudelle tasolle gua shaamisen suhteen! 
Jos et ole vielä perehtynyt gua sha hoitoihin, käy ensin Superfiiliksen gua sha kurssi, sen jälkeen voit osallistua jatkokurssille! 

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä
Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki

3.-4.2.2020
Ma 10-18
Ti 10-18

Kurssin hinta 249e
Sisältää kattavan kurssimateriaalin, 3 meridiaanikarttaa edestä, takaa ja sivulta, kuvamateriaalia hoidoista ja akupisteistä!

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi