Kesän Energia Yrttikurssi

Kesän Energia
Keskikesän Juhla
Kesän luontais- ja yrttihoidot

Kesän Energia-kurssilla tutustutaan kesän luontais- ja yrttihoitoihin. Kesän aromaterapiaan ja yrtteihin. Kesän ruokavalioon ja kehollisuusharjoituksiin. Miten hoidetaan itseään kesällä? Käydään läpi puhdistavia itsehoitoja! Uutetaan omia rohdoksia kesämetsän henkeen, energisoidaan kesäkehoa! Vietetään yhdessä keskikesän Juhlaa! Opetellaan tekemään itsehoitoja kesän kasveilla ja akupisteillä! Tehdään yhdessä ihana metsäretki! Kesä metsäterapiaa, retkeilyä luonnossa ja kehollisuusharjoituksia metsässä! Retkeen kuuluu myös lämminyrttijuoma ja yhteinen metsälounas! Kerätään parantavia kasveja metsästä, opetellaan tunnistamaan kasveja, sekä ottamaan niitä hyötykäyttöön! Kotiin saa myös mukaan ihania parantavia juttuja!

Kurssin järjestävät Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen ja Aromaterapeutti Pirjo Lund. Mervi on opiskellut laajasti kehollisuuteen, terveyteen, hyvinvointiin, ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, useita muita erilaisiin hoitoihin liittyviä koulutuksia, Hän on Naurujoogaohjaaja, sekä Parantavan tanssin ohjaaja. Hän itse myös opettaa uusia hoitajia Superfiilis-koulussa. Pirjo on toiminut jo pitkään Aromaterapeuttina, on opiskellut laajasti 30-vuoden aikana erilaisia kehollisuuteen ja terveyteen liittyviä koulutuksia, hänellä on vankka kokemus Parantavista kasveista ja öljyistä.

Kurssilla käydään myös kattava teoriaosuus parantavien kasvien ja öljyjen vaikutuksista.
Ja nimenomaan talven yrteistä ja öljyistä! Mitä ja miten niitä käytetään turvallisesti ja parantavasti! Aromaterapeutti Pirjo Lund tekee kutsumus työnään syöpäpotilaiden hoitoa, hänellä on vahva tietämys kasvien ja öljyjen käytöstä, niiden parantavista vaikutuksista.
Mervi taas haluaa inspiroida ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin, parantavaan ruokaan, kasvien ja öljyjen ennaltaehkäisevään vaikutukseen. Hän on itse tehnyt elämänmuutos projektin ja haluaa nyt inspiroida ja auttaa muita samaan!

Kurssi järjestetään

La 11-18
Su 11-17
Kurssin hinta 220e
Sisältää metsäretken, kesämetsäterapiaa, ruuat, yrttiteet, kahvit/teet, materiaalit, opetuksen, kurssidiplomin, yhteisen Keskikesän Juhlan!

EARLY BIRD HINTA 150e KUN ILMOITTAUDUT JA MAKSAT KURSSIN ENNEN 1.5.2018

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi