Kuivakuppaus jatkokurssi

Kuivakuppaus Jatko kurssi
Kiinalainen lääketiede

Tämä jatkokurssi on tarkoitettu lisäkoulutukseksi niille, ketkä ovat jo perehtyneet kuppaukseen. Viedään kuivakuppauksen tiedot ja taiat vähän syvemmälle tasolle ja perehdytään kiinalaisen lääketieteen saloihin! Opiskellaan elementtiteoriaa ja elementtien vastavuoroisuus teoriaa, millon esim tehdään tulikauppausta ja milloin ei! Mitä se tarkoittaa energiateoriassa! Perehdytään parantaviin kasveihin elementtien kautta, opiskellaan elementtejä tukevia kuppauksen saloja!

Perehdytään vuoden kantavaan elementtiin ja miten se tulisi huomioida kuppauksessa, sekä kauden elementti ja asiakkaan omat henkilökohtaiset elementit!

Käydään tarkasti läpi tärkeimpiä kupattavia akupisteitä, meridiaaneja, energiakehoa ja enemmän kuppauksen ja kiinalaisen lääketieteen henkistä puolta! Montako kuppia laitetaan ja miksi! Joskus tehokkaampaa on laittaa vain 3 kuppia, kuin että ladataan keho täyteen kuppeja! Opiskellaan akupisteiden ja meridiaanien elämäntehtäviä ja mitä ne oikeastaan pohjimmiltaan edes ovat!

Tällä kurssilla perehdytään laajemmin myös eteerisisten öljyjen käyttöön kuppauksessa ja bambukuppejen maagiseen maailmaan ja erityisesti tranformaation energiaan hoidon pohjana! Opetellaan tekemään erilaisia puhdistushoitoja ja moksausta yhdistettynä kuppaukseen!

Tämä kurssi tulee viemään sinut kiinalaisen lääketieteen alkemiaan ja henkisempään puoleen parantavan taiteen inspiroimana.

Kurssin opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi ”SuperMepa” Hämäläinen. Mervi on laajasti perehtynyt Kiinalaiseen lääketieteeseen yli 10vuoden ajan. Hän on myös Aromaterapeutti ja perehtynyt eteerisiin öljyihin 18-vuoden ajan. Mervillä on vankka kokemus opettajana, sekä Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijana! Erityisesti elementit, parantavat kasvit ja luovuus, sekä henkinen puoli hoitamisessa on lähellä Mervin sydäntä!

Jos olet jo hieman perehtynyt kuppaukseen ja Kiinalaisen lääketieteen saloihin, tämä kurssi on juuri sinulle! Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kuppauksesta tai kiinalaisesta lääketieteestä Superfiiliksessä on Kuivakuppauksen peruskurssi, josta on hyvä aloittaa! Sen kurssin jälkeen voit osallistua myös jatkokoulutukseen!

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä
Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki


8.-9.5.2021
La 11-18
Su 11-18


Kurssin hinta 249e
Hinta sisältää opetusmateriaalin, meridiaanikartat 3kpl edestä, takaa ja sivulta, manuaalin akupisteiden sijainnista valokuvien kera, jokainen akupiste etsitään tarkasti anatomian mukaan, Parantavista kasveista opetusmanuaalin ja laajan tietopaketin eteerisistä öljyistä ja niiden turvallisesta käytöstä! Lisäksi kahvit/teet ja haudutetut teet parantavista kasveista!

Tämä kurssi tulee viemään sinut täysin uudelle tasolle kiinalaisen lääketieteen ja kuivakuppauksen saloista!

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi

Superfiilis maahantuo laajasti erilaisia kuppaustarvikkeita ja voit ostaa kurssilta edulliseen hintaan välineitä!

Rakkaudesta Kiinalaiseen lääketieteeseen ja parantamisen alkemiaan!
-SuperMepa-