TALVEN VOIMA KURSSI

Talven Voima
Talviset luontais- ja yrttihoidot

Talven Voima-kurssilla tutustutaan talvisiin luontais- ja yrttihoitoihin. Talven aromaterapiaan ja yrtteihin. Talven ruokavalioon ja kehollisuusharjoituksiin. Miten hoidetaan itseään talvella? Käydään läpi immuniteettiä vahvistavia kasveja ja öljyjä! Uutetaan omia rohdoksia talven henkeen! Opetellaan tekemään itsehoitoja talven kasveilla ja akupisteillä! Tehdään yhdessä ihana talvinen metsäretki! Talvimetsäterapiaa, retkeilyä talvisessa luonnossa ja talven kehollisuusharjoituksia metsässä! Retkeen kuuluu myös lämminyrttijuoma ja lämmin juureskeitto!

Kurssin järjestävät Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen ja Aromaterapeutti Pirjo Lund. Mervi on opiskellut laajasti kehollisuuteen, terveyteen, hyvinvointiin, ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, useita muita erilaisiin hoitoihin liittyviä koulutuksia, Hän on Naurujoogaohjaaja, sekä Parantavan tanssin ohjaaja. Hän itse myös opettaa uusia hoitajia Superfiilis-koulussa. Pirjo on toiminut jo pitkään Aromaterapeuttina, on opiskellut laajasti 30-vuoden aikana erilaisia kehollisuuteen ja terveyteen liittyviä koulutuksia, hänellä on vankka kokemus Parantavista kasveista ja öljyistä.

Kurssilla käydään myös kattava teoriaosuus parantavien kasvien ja öljyjen vaikutuksista.
Ja nimenomaan talven yrteistä ja öljyistä! Mitä ja miten niitä käytetään turvallisesti ja parantavasti! Aromaterapeutti Pirjo Lund tekee kutsumus työnään syöpäpotilaiden hoitoa, hänellä on vahva tietämys kasvien ja öljyjen käytöstä, niiden parantavista vaikutuksista.
Mervi taas haluaa inspiroida ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin, parantavaan ruokaan, kasvien ja öljyjen ennaltaehkäisevään vaikutukseen. Hän on itse tehnyt elämänmuutos projektin ja haluaa nyt inspiroida ja auttaa muita samaan!

Kurssi järjestetään 10.-11.2.2018
La 10-18
Su 11-17
Kurssin hinta 220e
Sisältää talvimetsäretken, talvimetsäterapiaa, ruuat, yrttiteet, kahvit/teet, materiaalit, opetuksen, kurssidiplomin

TALVEN TARJOUSHINTA!!! KURSSI VAIN 120e!!!

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi