5 Elementin kurssi

5 Elementin kurssi 7.1.2019 10.00-18.00

Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva elementtikurssi perehdyttää osallistujat viiden elementin teoriaan! Käydään läpi kaikki elementit: tuli, maa, metalli, vesi ja puu!
Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että kaikki maailmassa jakautuu näihin 5 elementtiin!
Elimistön toiminta, kehon osat, vuodenajat, värit, vuorokaudenajat, ravintoaineet jne! Kurssilla käydään läpi kattavasti ja kokonaisvaltaisesti teoriaa asiasta, käydään läpi ravintoa elementtien mukaan, miten vuodenajat pitäisi huomioida elämässä ja miten saa pidettyä kaikki elementit tasapainossa ja näin ollen myös itsensä! Opetellaan tekemään myös akupainantaa jokaisen elementin mukaan ja käydään läpi eri elementtien yrtit ja tehdään elementti yrttiteetä kurssilla kuivatetuista yrteistä!

Kurssin vetää Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Mervi on tutkinut intohimoisesti elementtejä ja Kiinalaista lääketiedettä jo yli 10-vuotta ja hänellä on paljon tietoa ja taitoa asiasta! Mervi on opettanut lukuisia kursseja Kiinalaisesta lääketieteestä ja elementeistä!
Kiinalaista lääketiedettä hän on opiskellut koulussa yhteensä 7-vuotta, mutta opiskelu ei suinkaan ole loppunut kouluihin, vaan intohimoinen lukeminen ja opiskelu jatkuu läpi elämän!

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä 
Maanantaina 7.1.2019 10.00-18.00
Kurssin hinta: 100e sisältää kahvit/teet, elementti-yrttiteet, kurssista saa diplomin!

Tämä päivä tulee olemaan erittäin inspiroiva ja kokonaisvaltainen!
Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi