Superfiilis Aarrekarttakurssi

Tämä kurssi on ainoastaan omaksi iloksi, mutta jos haluat itse alkaa järjestämään Aarrekartta kursseja,
Superfiiliksessä järjestetään myös Aarrekarttakouluttaja koulutusta! Seuraavat koulutukset 27.-28.4.2020 ja 16.-17.5.2020

Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen on kehitellyt oman menetelmän ja työkalut Superfiilis-Aarrekarttakoulutukseen! Hän on käyttänyt menetelmässään hyväksi kaikkea omaa tietoaan ja kokemuksiaan, mielestä, kehosta, kiinalaisesta lääketieteestä ja ihmisen alitajunnasta! Hän on itse järjestänyt lukuisia Superfiilis Aarrekartta-koulutuksia asiakkailleen ja monien ihmisten elämä on muuttunut koulutuksen jälkeen. "Olen myös itse kokenut rajun muutoksen elämässäni, joka kerta kun olen osallistunut itse koulutukseen ja tehnyt kartan. 

Superfiilis Aarrekarttakurssilla jokainen tekee oman aarrekartan ja lisäksi päivän aikana käydään läpi erilaisia muita tehteviä. Jokainen pääsee pohtimaan ja jakamaan omaa elämäänsä ja lisäksi jokaisen unelmat ankkuroidaan omaan potentiaaliin erilaisten energeettisten harjoitusten avulla.
Kurssi järjestetään Superfiiliksessä 
Hietalahdenkatu 10, 00180 HKI

13.3.2020 perjantaina 12-18

Kurssin hinta on 65e 
hinta sisältää kaikki materiaalit, kahvit/teet 

Sydämellisesti Tervetuloa mukaan Superfiiliksen taianomaiseen Aarrekartta päivään!

SuperMepa on tunnettu hänen positiivisesta ja energisestä elämänasenteesta. Vuonna 2016 hänet ja Superfiilis Helsinki palkittiin vuoden positiivisimpana helsinkiläisenä. Mervi on saanut omalta isältään henkisen ja positiivista elämänasennetta ruokkivan kasvatuksen ja Mervi on jo vuosia halunnut tuoda Superfiilistä ihmisten elämään ja omiin asenteisiin. Mervin suurin motto on "Kun annat, saat sen moninkertaisesti takaisin. Ja parhaimmillaan antaminen on täysin pyyteetöntä, et odota itsellesi yhtään mitään, koska haluat vaan antaa omasta ylitsepursuavasta energiasta ja rakkaudesta!" 

Ilmoittautumiset/tiedustelut mervi@superfiilis.fi