25. maalis, 2017

Elämänmuutos projektin jälkeen

Monet kysyvät multa nykyään, mitkä mun elämäntavat on tällä hetkellä. Minkälaista ruokavaliota noudatan, elänkö edelleen terveellisesti jne. Kuten monet tietää kesäkuussa 2016 mä muutin radikaalisti mun elämäntavat ja aloitin puolen vuoden mittaisen elämänmuutosprojektin. Nyt on projekti takana... Vai onko?

Mä vastaan tähän terveyden- ja hyvinvoinninammattilaisena näin:
Meidän koko kehon- ja mielenhuolto on jatkuva prosessi, joka ei pääty koskaan. Sun täytyy jatkuvasti tehdä oikeat valinnat oman hyvinvointisi tueksi. Se koskee kokonaisvaltaista hyvinvointia, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mä tein omassa elämässäni päätöksen löytää oma henkinen- ja fyysinen tasapaino! Mä löysin sen mitä mä etsin, mun koko elämä mullistui totaalisesti. Mä en halua tässä elämässä enää suorittaa, tuntea huonoa omaatuntoa siitä mitä mä syön, tai siitä miten mä elän. Mä en halua stressata mun ruokavaliota tai liikuntaa. En halua olla dieetillä, rankaista itseäni tai väkisin suorittaa mitään. En halua syödä enää pääsääntöisessä ruokavaliossani moskaa, mutta en myöskään halua viedä itseäni epätasapainoon olemalla liian fanaattinen ja ehdoton. Kaiken pitää lähteä hyvästä fiiliksestä, omasta halusta ja intohimosta tehdä hyvät valinnat, jotka soveltuu omaan elämään, omaan makuun ja omaan kehoon.

Mä olen vuosikausia itse opiskellut lukuisia aloja liittyen terveyteen, ravitsemukseen ja hyvinvointiin. Olen kokeillut elämäni aikana vaikka minkälaisia ruokavalioita laidasta toiseen laitaan. Mä uskon että jokaiselle meille löytyy oma sopiva ruokavalio, mutta kaikille meille on yksi yhteinen tekijä: olisi hyvä syödä mahdollisimman puhtaasti, mahdollisimman vähän manipuloitua ruokaa, mahdollisimman vähän valmisruokaa, lisä- ja säilöntäaineita ja muita mukavia E-koodeja. Olisi hyvä syödä mahdollisimman paljon aitoja värejä ja aitoja makuja! Kun löytää tasapainon omaan ruokavalioon, oikeasti löytää uuden innostavan maailman. Siellä maailmassa ei tarvitse tehdä enää vääriä valintoja, ei tarvitse suorittaa tai tuntea huonoa omaa tuntoa.

Mä syön tällä hetkellä erittäin puhtaasti. Teen lähes kaiken itse, mahdollisimman laadukkaista ja ravinnerikkaista raaka-aineista. Olen jättänyt kaikki muut viljat pois ruokavaliostani, paitsi kauran. Olen vegaani muuten, mutta syön hunajaa. Nämä ovat mun omia valintojani! Viljat jätin pois ihoni takia. Mulla on atooppinen iho, mutta kun en syö viljoja mun ihossa ei ole tietokaan kuivuudesta tai atopiasta! Maitotuotteet olen jättänyt pois kehoni limaisuuden takia. Mulla parani krooninen nuha ja tukkoisuus, sekä erilaiset turvotukset kehosta. Eläimiä en halua syödä, koska arvostan ja kunnioitan elämää, myös eläimien. ❤️
Lisäksi mun keholle tuntuu sopivan erittäin hyvin tämä ruokavalio! En ole varmaan koskaan voinut niin hyvin kuin nyt!
Jouluna ja lomalla mä löysäsin mun ruokavaliota tietoisesti. Lomalla Espanjassa söin jopa vehnää ja maitotuotteita! Söin kasvis pastaa, pizzaa, lasagnee, leipää, croisantteja, juustoja ja punaviiniä.
Söin kaikkea herkutellen ja hyvällä omalla tunnolla. Mutta kun palasin kotiin, palasin heti mun normaaliin ruokavalioon.
Ihmiset on kysyneet, onko ollut vaikeeta taas palata omaan ruokavalioon kaiken herkuttelun jälkeen...?
Vastaus on hyvin selkeä. Kun sulle tulee niin hyvä olo, aistit paranee, iho hengittää, vireystilanousee jne... Niin ei todellakaan ole!!! 😍 Taas saa huomata mikä vaikutus on ruokavaliolla IHAN KAIKKEEN!! Sitäpaitsi kun itse valmistaa just sitä mistä tykkää, hyvistä raaka-aineista niin ruoka on paljon parempaa OIKEESTI!!! Mutta välillä esim. lomalla voi vähän relaa ja nauttia vaan. Tai se soveltuu mulle, tärkeintä on kuunnella itseään ja löytää oma tasapaino! Mä en halua enää viedä itseäni epätasapainoon, koska oikeastaan ihan kaikki hyvinvointiin liittyen lähtee hyvästä olosta ja tasapainosta! Haluan kunnioittaa itseäni, omaa mieltäni, kehoani ja terveyttäni.

Mulle tärkeintä on TERVEELLINEN JA TASAPAINOINEN ELÄMÄ. Ja juuri niin niinkuin se soveltuu mun elämään, luonteeseen, aikatauluihin jne.

STILL GOING STRONG!!! 💪🏻❤️⭐️

Hyvinvointia ja Terveyttä vuodelle 2017!!!
Rakkaudella
-SuperMepa-

25. maalis, 2017

6 KUUKAUTTA!!! 🎉🎉🎉

TÄNÄÄN TULI 6KK TÄYTEEN!!!! 💪🏻💪🏻💪🏻 I DID IT!!! 🌟🌟🌟 Tämä on ollut yksi elämäni paras puolivuotinen!! Mitä kaikkea mahtavaa onkaan tapahtunut elämänmuutosprojektin ensimmäisen päivän jälkeen!!! 😍 OON NIIN KIITOLLINEN, SANATON, INSPIROITUNUT, ENERGINEN!!! 🌟🌟🌟 JA MIKÄ PARASTA: MULLA ON NIIN TERVE, HYVÄ JA VAHVA OLO MUN KEHOSSANI!!! Mikä muutos puolessa vuodessa!!! Siis niin ihmeellistä!!! 🌟😍🙏🏻❤️👌🏻 Elämänmuutosprojekti ei lopu tähän päivään, vaan se jatkuu kunnioittaen omaa mieltäni ja kehoani! Pitämällä huolta kehostani. Syömällä ravinnerikkaasti, liikkumalla säännöllisesti ja ylläpitäen terveellisiä elämäntapoja kaikinpuolin! 🌟 Kaikki on muuttunut niin radikaalisti, ihan mieletöntä! 🌟 Liikkuvuus on palautunut ja nykyään venyttelen joka päivä! Kunto on noussut, iho hehkuu, uni on syvää ja paineensietokyky on nykyään aika rautaa!!! 💪🏻 oon iloinen, pirteä ja hyväntuulinen, en stressaa ihan pienistä! 😬 Mitä Mä voin sanoa muuta kuin et SUPERFIILIS!!! 🎉🎉🎉

Jos sulla on yhtään sellainen olo et haluaisit aloittaa elämänmuutos projektin, Mä suosittelen sitä niin lämpimästi!!! ❤️ Jos Mä pystyin siihen, säkin pystyt! 🌟 mikään kiire, elämäntilanne, tai asia EI ESTÄ SUA!!! AINOASTAAN SUN OMA MIELI, ESTÄÄ SUA VOIMASTA HYVIN, olemasta paras versio itsestäsi!!! ❤️ Jos sä uhraat elämästäsi 6kk muutokseen, sä tulet huomaamaan että se tulee olemaan sun paras päätös ikinä! 🌟❤️🎉 sä löydät uusia puolia itsestäsi, löydät vahvuuden ja inspiraation ja ennenkaikkea: Sulle avautuu uusi inspiroiva maailma, joka parantaa sun elämänlaatua joka ikisellä levelillä!

Mä tein muutoksen yrittäjän stressin alla, kiireen ja täysien päivien alla (ja mun täydet päivät on oikeesti täysiä!) on ollut vastoinkäymisiä henk koht elämässä, olen ollut oikeesti välillä puristuksissa. Mutta Mä päätin, MÄ TEEN SEN, NYT!!!
EI ENÄÄ TEKOSYITÄ!!

SUPERMEPA NÄYTTI MALLIA, NYT ON SUN VUORO! ❤️

Muutoksen mestari
-SuperMepa-

25. maalis, 2017

Vapaa minä jo olen 💎

SUNNUNTAINA!!! 😍❤️😍 Fantasiaa, Valoa, Vapautta, Rakkautta, Positiivista energiaa, Koruja, taidetta, yrttejä, SuperMepan Kaamostippoja, kuolleita lehtiä, runoja, aforismeja, SUPERPusuja, VÄREJÄ, sekä paljon paljon tarinoita!!! 😍🌟@superfiilishelsinki Eerikinkatu 43 15.00-21.00 AVOIMET OVET KAIKILLE!!! ⭐️ ILMAINEN!!! 🌟 TAIDENÄYTTELYN AVAJAISET "Vapaa minä jo olen" ❤️ SuperMepa vetää varmaan Supertyyliinsä, Superisti överit!!! 😍🌟💎🎉 "Pimeyskään ei ole pimeää kun täytät sen väreillä!" Helsingin positiivisin
-SuperMepa-

SUPERFIILIS MUUTTUU SUPER-WONDERLANDIKSI SUNNUNTAINA!!! ⭐️

#supermepastyle #superfiilis #superfiilishelsinki #helsinki #marraskuu #vapaaminäjoolen #superpusu #sieppaaunelmasi #värejä #värit #colours #taianomainen #magical #taideparantaa #väritparantaa #healingart #healingcolours #parantavataide #parantavatvärit #parantaja #talvi #kaamosaika #winter #winterinfinland #winterwonderland #wonderland #superwonderland #supermepankaamostipat #kuolleetlehdet #kaamos #marraskuu #eerikinkatu #kamppi #korunäyttely #taide #taidenäyttely #joulukadunavajaiset #joulu #parantavataide #parantajataiteilija #artexhibition #art #kaamoksenkesyttäjä #supermepa 🌟

25. maalis, 2017

5 kuukautta!!! 🌟

Eilen tuli 5 kuukautta täyteen!!! ⭐️⭐️⭐️ Still GOING STRONG!!!! ❤️ TERVEELLINEN ELÄMÄ ON PARASTA!!!! ⭐️⭐️⭐️ Se mitä mun energioille on tapahtunut on jotain ihan käsittämätöntä!! Siis ihan oikeesti tuntuu että mun fyysisestä iästä ois otettu 10-vuotta pois!!! Ihan MIELETÖNTÄ!!!! 🎉🎉🎉

Suosittelen edelleen kaikille! 💎

TERVEYS ON PARASTA KAIKESTA!!! 💪🏻

Ole paras versio itsestäsi!!!
-SuperMepa-

25. maalis, 2017

4 kuukautta!

Eilen tuli täyteen 4 kuukautta siitä kun aloitin Elämänmuutosprojektin.
Miten on mennyt? Erittäin hyvin! ❤️
Ei muutoksesta voi enää puhua,
koska olen muuttunut.
Niin monella levelillä. Ihmiset kyselee paljon on kiloja ja senttejä lähtenyt... Vastaus on: en tiedä, mitä väliä?
Kun mä lähdin muuttamaan mun elämäntapojani, kysymys ei ollut missään vaiheessa mun kiloistani, tai mun koostani.
Mä halusin terveelliset elämäntavat, mä halusin voida hyvin, nostaa mun kuntoa ja parantaa elämänlaatua. Ja tulos on parempi kuin mä edes uskalsin toivoa. Olen löytänyt kokonaisvaltaisen tasapainon. ❤️ Mulla on niin hyvä olla mun omassa ihossani. Rakastan mun oloa ja mun kehoa. 😍❤️⭐️💎
Olen kyllä pienentynyt, ihan mahtavaa mahtua vanhoihin vaatteisiin. Mutta enemmän mulle merkitsee se, että mä tunnen mun kehoni vahvaksi, terveeksi ja hyvinvoivaksi!
Sillä TERVEYS on lopulta kaikista tärkein asia meille jokaiselle! Sen ymmärtää viimeistään siinä vaiheessa kuin sairastuu.

TEE MUUTOS ENNEN SITÄ! ❤️❤️❤️

HYVÄ OLO NÄKYY JA TUNTUU!!! 💎💎💎

SE ON KAUNISTA!!! 😍

Terveyden puolesta
-SuperMepa-