Naisten hormonaalinen hoitaminen

Naisten hormonaalinen hoitaminen

Tällä kurssilla perehdytään hoitamaan naisten hormonaalisia asioita. Käydään läpi kuukautiset, hormonaaliset sairaudet, vaihdevuodet, raskaus, synnytys, naisen mieliala ja terveyden ylläpitäminen.

Päivän aikana käydään läpi teoriaa, opetellaan hoitamaan akupisteitä, käytetään yrttejä ja eteerisiä öljyjä, parantavia kiviä ja hieman Energia- ja tunnekeho hoitoa. Kurssilla opetellaan myös hieman gua shaa ja kuppausta, sekä yrttilaastareiden käyttöä.

Kurssin on kehitellyt Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi ”SuperMepa” Hämäläinen. Hän on Superfiilis koulun pääopettaja ja toimii myös tämänkurssin opettajana. Mervillä on pitkä alaan liittyvä kokemus ja hän on opiskellut monenlaista! Hän on mm kiinalaisen lääketieteen opettaja ja asiantuntija, Aromaterapeutti, Shiatsu mestari, koulutettu hieroja ja akupunkturisti.

Kurssi soveltuu kaikille asiasta kiinnostuneille! Voit tulla opiskelemaan itseäsi varten, mutta kurssi soveltuu myös alanammattilaisille ja voit hyödyntää hoitoja omille asiakkaillesi. Kurssilla harjoitellaan hoitoja sekä itsehoitona, että parittain toisille.

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10, 00180 Helsinki

9.10.2020 perjantaina klo 11-19

Kurssin hinta 149e (sisältää alv 24%) 

Varaa paikkasi mervi@superfiilis.fi