15. maalis, 2017

Kohtaa pelkosi!

Miten voitan pelkoni?

Tässä blogissa haluan käsitellä aihetta pelko, koska se on aihe joka koskettaa meitä ihan jokaista. Me ihmiset käsitellään pelkoa eri tavalla ja koetaan se eri tavalla, mutta yksi yhteinen tekijä kuitenkin on olemassa:
Meitä kaikkia pelottaa.
Mikä meitä sitten pelottaa?
Monetkin asiat. Eniten varmasti ihmisiä pelottaa epävarmuus ja asiat joista meillä ei ole kosketuspintaa, kokemusta tai varmuutta. Tuntematon pelottaa. Epäonnistuminen pelottaa. Tiesitkö, että lopulta pelko on kaikista negatiivisin tunnetila, jopa pahempaa kuin viha.
Kyllä luit oikein ja minulla on vahvat perustelut tähän argumenttiin. Ensinnäkin pelko lamaannuttaa. Se estää sinua toimimasta, estää sinua olemasta oma itsesi. Pelko syö ihmistä sisältä, se voi pahimmassa tapauksessa viedä ihmiseltä ilon ja elämänhalun. Pelko saa myös ihmiset tekemään hirveitä julmuuksia ja mikä pahinta ihminen itse kuvittelee tekevänsä oikein pelon vallassa. Pelko on todellakin pimeydestä, erittäin vahingollinen ja negatiivinen tunnetila.
Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että jokaisella sisäelimellä on oma tunnetilansa ja pelon asuinsija on munuaisissa. Munuaisista taas ajatellaan, että ihmisen elinvoima ja essenssi asuu munuaisissa. Pelko vie munuaisia epätasapainoon ja näin ollen ihmisen elinvoima ja sisäinen essenssi kärsii.

Paras tapa voittaa oma pelkonsa on kohdata se. Hyväksyä se tosiasia, että pelottaa ja käsitellä asia. Pelkoa ei lopulta voi paeta, koska pelko on sinussa, ei ulkopuolisissa asioissa.
Ensimmäisenä koita tiedostaa mikä sinua pelottaa ja miksi? Suurin osa peloista on ihmisen oman pään sisällä ja ihan turhaa. Pelko on sisäänpäin kääntynyttä vihaa ja se voi juontaa juurensa todellakin pitkältä ajalta. Jopa asioista, joita et itse tiedosta. Pelko voi liikkua jopa sukupolvelta toiselle. Koita siis selvittää mikä sinua pelottaa!

Pelko estää ihmistä olemasta vapaa. Se estää ihmistä toteuttamasta itseään. Se lamaannuttaa ja estää sinua pääsemästä täyteen potentiaaliisi. Estää sinua suorittamasta omaa kutsuasi, omaa elämäntehtävääsi.

MIKÄ SINUA PELOTTAA?

MIKÄ ESTÄÄ SINUA PÄÄSEMÄSTÄ PARHAAKSI VERSIOKSI OMASTA ITSESTÄSI? SINUN TÄYTEEN POTENTIAALIISI!

MIKÄ ESTÄÄ SINUN OMAA KUTSUASI, SUORITTAMASTA SINUN ELÄMÄNTEHTÄVÄÄSI, JONKA TAKIA SINÄ OLET SYNTYNYT TÄHÄN MAAILMAAN!

Pidä itsestäsi huolta henkisesti, fyysisesti ja mentaalisesti! Jos sinulla on pelkotiloja hae apua! Käy kehon hoidoissa, kehosi on täynnä tunnelukkoja, jotka voivat viedä omia tunteitasi epätasapainoon! Puhu asioistasi luotettaville ystäville, älä pidä asioitasi sisällä. Jos sinulla ei ole sellaista ystävää, jolle voisit uskoutua, voit puhua asioistasi terapeutille tai parantajalle. ( Muista että meitä sitoo vaitiolovelvollisuus, voit puhua täysin luottamuksellisesti! )

MUISTA ETTET OLE KOSKAAN YKSIN!
Kohtaa siis Pelkosi,
jotta pääset täyteen potentiaaliisi,
täyteen vapauteen.
Olemaan sinä!
-SuperMepa-

11. maalis, 2017

Suurin Unelmani

Olen paljon pohdiskellut omia unelmiani.

Kun on paljon kaikkea mitä haluaisi toteuttaa. Monia eri todellisuuksia, joita tässä elämässä voisi elää. Kaikkea ei elämässä pysty toteuttamaan, ei edes SuperMepa. 

Mulle suurin unelma tarkoittaa kolmea sanaa
1.Vapaus
2.Hetkessä eläminen
3.Superfiilis
Se että seuraan omaa tarkoitustani, intohimoani ja intuitiotani. Minne ikinä se viekään mua. Mitä hulluimpiin ideoihin. Kunhan saan toteuttaa itseäni sellaisena kuin olen, sillä palolla mitä minussa on! 💎 seurata omaa kutsuani, tehdä sitä mikä tuntuu oikealta. Tarkoitetulta. Rakastaa ja olla rakastettu. Juuri sellaisena kuin on. Aitona ihmisenä.

Vaikka olen nuori, mä olen elänyt jo useita eri todellisuuksia. Olen ollut varaton reppureissari, liiketoimintaa pyörittävä yrittäjä, toteuttanut unelmia, ottanut riskejä, elänyt täysillä, toteuttanut itseäni, Rakastanut, särkynyt, eheytynyt, uudistunut ja oivaltanut. Mä vain yksinkertaisesti haluan olla minä sellaisena kuin olen. Mä olen villi, super energinen, itseään toteuttava parantava taiteilija. ✌🏻️ Mulle on aina ollut hyvin selkeetä kuka Mä haluan olla. Mun suurimman idolini kaltainen. Ja mun suurin idoli on mun oma isäni. Maailman positiivisin ihminen. 💎

Be the Person you want to Be 💎
-SuperMepa-

2. maalis, 2017

Mikä sinua estää toteuttamasta itseäsi?

Miksi en saa toteutettua unelmaani?

Niinkuin olen aina lähes kaikissa kirjoituksissani painottanut mielen voimaa, niin myös tässäkin. Suurin syy joka estää sinua toteuttamasta unelmaasi on oma mielesi. Monesti ihmiset miettivät sitä mitä he eivät halua, kun pitäisi juuri ajatella päinvastoin, eli sitä mitä haluaa. Sinä luot omaa todellisuuttasi,
KESKITÄ INTENTIOSI SIIHEN MITÄ HALUAT!

TARTU TILAISUUKSIIN!!!
Elämä kyllä antaa sinulle jatkuvasti tilaisuuksia, mutta sinun on tartuttava niihin! Oletko nähnyt elokuvan Yes man? Jos et ole, suosittelen lämpimästi. Elokuvassa on ideana, että päähenkilö on perus kielteinen ihminen, ei ota riskejä, elää varman päälle jne. Hän päätyy tilaisuuteen, jossa neuvotaan vastaamaan kaikkeen "kyllä"! Ja pian hän huomaa kuinka radikaalisti hän itse muuttuu ja hänen koko elämänsä. Tartu siis tilaisuuksiin! Muista että uusi on aina kaikille vierasta ja pelottavaa, mutta jos kuuntelet intuitiotasi, kaikki tulee menemään niinkuin pitääkin!

ÄLÄ PELKÄÄ VIRHEITÄ!!!
Sinun ei tarvitse osata kaikkea heti tai olla täydellinen. Kaikki me tehdään virheitä! Yritä rohkeasti ja opettele tekemään asiat oikein. Tärkeintä on, että teet ja yrität! Niin sinä opit ja kasvat lopulta huippu osaajaksi omassa jutussasi! Muista että kukaan ei ole seppä syntyessään! Aina kun alat tekemään jotain uutta, et voikaan tietää miten se tehdään, koska teet sen ensimmäisen kerran! Kaikki opetellaan tekemään alusta alkaen. Kun toimin vielä tapahtumajärjestäjänä, aloimme luomaa tapahtumia tyhjästä! Meillä ei ollut hajuakaan mitä pitää tehdä tai miten, mutta me opeteltiin ja siinä samalla opittiin. Luuletko että ensimmäisen lentokoneen keksijä sai apuja ohjeista? EI, hän opetteli tekemään kaiken alusta alkaen ja lopulta onnistui. Kaikki on mahdollista, ainoastaan oma mielesi luo rajoitteet!

ÄLÄ VERTAA ITSEÄSI MUIHIN!
Muista, että tässä maailmassa on tilaa kaikille, ihan jokaiselle joka haluaa toteuttaa itseään. Toisen onnistuminen ei ole sinulta pois, vaan päinvastoin! Ota se inspiraationa ja haasteena vastaan. Mitä enemmän ihmiset toteuttavat itseään, sitä helpommaksi se tulee kaikille itsensä toteuttajille! Maailma muuttuu sellaiseksi, jollaiseksi me luomme sitä! Suhtaudu itsensä toteuttajiin positiivisesti ja ihaillen, älä kilpaillen ja kadehtien.

LÖYDÄ OMA KUTSUSI, OMA JUTTUSI!!!
Lähde toteuttamaan omaa juttuasi ja omaa intohimoasi! Ja tee se omalla tyylillä, antaen oman persoonallisuutesi loistaa! Älä yritä olla kukaan toinen, parhaiten tulet onnistumaan olemalla aito oma itsesi! Älä lähde matkimaan toisen tekemää juttua, vaan yritä löytää oma tiesi! Parhaat asiat elämässä on aitoja, ja se aitous vaan toimii ihan kaikessa! Sitäpaitsi se on 1000 kertaa helpompaa olla oma itsensä sellaisena kuin on, kun vetää päivästä toiseen roolia, tai esittää jotain mitä ei ole. Mielummin olet aito ja vähän epätäydellinen, kuin epäaito ja täydellinen versio jostain omasta illuusiostasi!

ÄLÄ YRITÄ TAVOITELLA KAIKKEA KERRALLA!!
Muista välitavoitteet. Et voi olettaa olevasi heti siinä asemassa, missä haluat olla. Muista, että jokaisella itsensä toteuttajalla on vuosien työmäärä taustalla! Aseta itsellesi realistisia välitavoitteita. Jostain se on vaan aloitettava! Pienistä puroista syntyy lopulta iso virtaus!


Ja tärkein asia, joka sinun täytyy iskostaa mieleesi: SINÄ ELÄT VAIN TÄMÄN YHDEN KERRAN. JOS HALUAT TEHDÄ JOTAIN TEE SE! Älä sorru ajattelemaan, "No mä sitten joskus toteutan tämän kun on hyvä aika". Ikävä tuottaa pettymys, mutta sitä hyvää aikaa ei tule. Se aika on NYT!!!

Älä unelmoi elämääsi,
vaan elä unelmaasi!!!
-SuperMepa-

2. maalis, 2017

Vetovoiman laki

Tässä blogissa kerron teille kokemuksiani vetovoiman laista. Ensimmäisen kerran kuulin asiasta 2007, mutta 2009 perehdyin asiaan kunnolla ja sillä tiellä ollaan edelleen. Vetovoiman laki on mielenkiintoinen juttu ja se on uskomatonta miten se toimii! Homma perustuu siihen, että sinun tunteet ja ajatukset ovat magneetteja asioille mitä saat elämääsi. Se mitä me ajatellaan ja mihin me suunnataan energia luo meille tunnetiloja. Ihminen ei aina edes ymmärrä kuinka vahvasti meidän tunteet vaikuttaa ihan kaikkeen! Sinä vedät puoleesi sitä mitä ajattelet/tunnet. Toisin sanoen:
SINÄ ITSE LUOT ELÄMÄÄSI!

Muistan lukion filosofian tunneilla aikoinaan, miten minun maailmani mullistui, kun sisäistin, että kaikki meidän ympärillä on energiaa. Kaikki mitä tässä universumissa on, koostuu pienen pienistä molekyyleistä, kaikki on ainetta ja energiaa, myös ihminen. Ihminen on oppinut käyttämään elementtejä, ja voi tulen, ilman, puun, metallin, maan ja veden ansiosta rakentaa ja muokata lähes mitä tahansa! Tai oikeastaan voi muokata mitä vaan, näin ainakin koko ihmisen historia todistaa. Mitä ihmeellisempiä keksintöjä ihminen on saanut aikaiseksi!!! Radio, tv, internet, sähkö, auto, lentokone jne... Onhan se aika mieletöntä!!! Elementit siis tavallaan kommunikoivat keskenään ja muokkaantuvat ja muuttavat muotoaan, ihminen on oppinut koko ajan lisää.

Kouluaikana, yksi luokkakaveri kertoi, että pystyy unessaan muokkaamaan unen tapahtumia. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että sinun tulee ymmärtää olevasi unessa.
No kerran kun sitten tajusin unessani olevani unessa, muistin tämän ja päätin kokeilla. Ja se TOIMI!!! Pystyin muokkaamaan untani miten halusin. Sitä missä olen, ketä unessa on, värejä, maisemia, ihan mitä tahansa! Se oli yksi elämäni oudoin kokemus, mutta ihan mieletöntä! Kun tutustuin vetovoiman lakiin ensimmäisen kerran vuonna 2007, ymmärsin heti mistä on kyse.
Mielen mahti on rajaton.

Meidän mieli luo asioita. Oikeastaan kaikki maailmassa on lähtenyt ihmisen mielestä. Joku on saanut vision, näyn ja sen jälkeen luo ja toteuttaa asian.
Minulle tuli joskus aikoinaan tajuntaan se, että ihminen kuuluu tähän samaan universumiin kun kaikki muukin aine ja energia. Ihminen jopa johtaa sähköä! Tämä oivallus sai minut ymmärtämään, kuinka me vedetään puoleemme asioita omalla taajuudellamme "värähtelyllä". Ihminen ajattelee päivässä noin 60 000 ajatusta. Se on valtava määrä! Sen takia äärimmäisen tärkeää on välillä tyhjentää pää "turhasta roskasta". Tavallaan tyhjentää muisti ja ladata uusia puhtaita ajatuksia. Oivia tapoja on meditaatio, mind fullness, yoga, liikunta, rentotutumisharjoitukset jne. Kun tyhjennät mieltäsi sinun on helpompi keskittyä siihen mitä ajattelet.

Kun mä olin lapsi, isä alkoi opettamaan minulle positiivisen ajattelun voimaa. Hän antoi minulle lukuisia esimerkkejä arjen askareista, elämän vaikeimpiin kysymyksiin. Kaikesta voi löytää erilaisia näkökulmia! Kaikesta voi löytää hyvää tai huonoa. Iskä opetti, ettei sillä ole aina niin paljon merkitystä mitä tapahtuu, vaan sillä on suurempi merkitys miten taphtumiin suhtautuu, miten ne ottaa vastaan ja miten ne käsittelee. Isä opetti kiitollisen mielen mahdin ja voiman. Kukaan ei synny automaattisesti positiiviseksi tai negatiiviseksi. Tottakai ympäristöllä on merkitys, mutta suurin merkitys on sinun omalla mielelläsi. Sinä itse päätät ja valitset sen miten asioihin suhtaudut ja otat ne vastaan. Ja kun toistat tarpeeksi kauan, mistä tahansa tulee ihmiselle automaatio. Sellaisia me vaan ollaan.

On tärkeää tiedostaa, että pelkkä ajattelu ei kuitenkaan riitä. Sinun on myös toimittava. Vaikka kuinka ajattelet positiivisesti kotisohvalla, se ei vielä riitä muuttamaan elämääsi.
Oletko koskaan miettinyt sitä miksi toiset ihmiset menestyy ja toiset ei? Se ei ole yhteensattumaa. Jos kova intohimo ja kova tekeminen kohtaa, se on varma tie menestykseen. Jos sinulla on suuri intohimo, keskität energiasi ja mielesi 100% omaan juttuusi ja intohimo, joka saa ihmiset tekemään hulluja asioita. Tekemään hullun lailla töitä kohti päämäärää. Ja kun toteutat itseäsi ja omaa juttuasi, teet sitä mistä tykkäät, olet kiitollinen ja positiivinen. Se vaan toimii se yhtälö, vetovoima.

Onko tämä sitten ristiriidassa kohtalon, tarkoituksellisuuden, johdatuksen tai intuition kanssa? Ei. Jos sinulla on palo ja intohimo tehdä jotain asiaa, se on sinulle kutsumus. Sinä olet syntynyt tekemään juttuasi, oli se sitten mitä tahansa. Kun seuraat intuitiotasi ja omaa paloasi, et voi mennä ristiriidassa tarkoituksellisuuden kanssa. Uskon että sinun palo ja intohimo on sinun kutsumus tässä elämässä. Ja kun lähdet toteuttamaan asioitasi, omaa polkuasi sinä tulet huomaamaan kuinka asioilla on merkitys, sinua johdatetaan. Tapaat oikeat ihmiset, löydät oikeat paikat, palat vain loksahtavat paikoilleen.

On tärkeää ymmärtää, että vetovoiman laki toimii tiedostat sitä itse tai et. Sinä vedät puoleesi asioita kuin magneetti!
Jos haluat muuttaa elämääsi, noudata tätä tekemääni 10 kohdan ohjelmaani:

UNELMAT TOTEEN TOP 10

1. Ajattele sitä mitä haluat, älä sitä mitä et halua.
2. Yritä nähdä asioissa positiiviset puolet!
3. Ole kiitollinen siitä mitä sinulla on, äläkä katkera siitä mitä sinulla ei ole.
4. Päätä mitä sinä haluat ja lähde toteuttamaan suunnitelmallisesti omaa päämäärääsi.
5. Älä syytä ulkopuolisia tekijöitä omista vaikeuksistasi, sinä olet päävastuussa omasta elämästäsi, vain sinä voit elämääsi muuttaa.
6. Usko itseesi ja omaan juttuusi, visualisoi ja ota asenteeksi "Fake IT till you make IT!" Alat jo elämään omaa juttuasi ja visualisoimaan kuin se olisi jo tapahtunut.
7. Tee paljon töitä, mikään ei tapahdu itsestään. Sitoudu ja jos et onnistu, ota asenteeksi: "Okei toi ei toimi kokeillaan löytää toinen väylä samaan lopputulokseen".
8. Luota intuitioosi!
9. Opettele hallitsemaan negatiivisia tunnetilojasi, ei tarvitse olla täydellinen, mutta muista: Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet/tunnet.
10. Ole läsnä tässä hetkessä. Älä elä liikaa menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Maista, haista, näe mitä ympärillä tapahtuu. Ennenkaikkea: NAUTI JOKAISESTA HENKÄYKSESTÄSI!!! 🌟

SINÄ ITSE LUOT ELÄMÄÄSI!
-SuperMepa-

 

25. helmi, 2017

Unelmien toteuttamisen ABC osa 3

Tässä kolmannessa osiossa annan sinulle lisää työkaluja Unelmasi toteuttamista varten.
Ensimmäisessä osiossa käsittelin aihetta kuinka kovasti sinun täytyy tehdä töitä, kompromisseja ja luopua asioista.
Toisessa osiossa käsittelin asiaan perehtymistä kunnolla, verkostoitumisen tärkeyttä sekä uskoa itseensä ja omaan unelmaansa.
Ja nyt sitten päästään kaikista hauskimpaan osioon eli positiivisen ajattelun voimaan, unelmien visualisoimiseen ja siihen miten tarkoitettua kaikki on.

Olen matkallani tutustunut ihan mielettömiin ihmisiin, jotka ovat olleet niin merkityksellisiä elämää mullistavia kohtaamisia! Eräs hyvin tärkeä kohtaaminen oli rakkaan ystäväni Laura Janger-Laition kanssa. Tutustuttiin Lauran kanssa opiskellessa naurujooga ohjaajaksi maaliskuussa 2009. Jaettiin sattuman kautta Lauran kanssa yhteinen huone ja löydettiin välittömästi yhteinen sävel ja intohimo! Puhuttiin elämästä ja asioistamme todella rehellisesti ja avoimesti. Laura tutustutti minut ensimmäisen kerran Vetovoiman lakiin, siihen että vedät puoleesi niitä asioita johon sinulla on "taajuus" sinun energia, mieli, ajatukset jne. Laura kertoi, että hän piti kiitollisuuden päiväkirjaa, eli listasi joka päivä asioita joista on kiitollinen. Laura oli kirjoittanut kirjaansa myös myös toiveita ja asioita, jotka päätti tapahtuvan. Minun kohtaamisenkin hän oli kirjaansa kirjoittanut. Olimme koulutuksessa Helsingin ulkopuolella ja hän oli kirjoittanut, että haluaa kohdata samanikäisen naisen Helsingistä, joka jakaa samanlaisen ajatusmaailman ja että hänestä tulee Lauran ystävä. Ja mahdollinen bisnes partneri. Laura jopa kirjoitti siitä, että haluaa jakaa saman huoneen kanssani ja me ihan sattumalta päädyttiin kahdestaan samaan huoneeseen. Se oli kaikin puolin ihmeellinen tarina! Lauran inspiroimana aloitin oman kiitollisuuden päiväkirjani tuolloin 2009. Näitä kirjoja löytyy nykyään kotoani pilvin pimein. Laura tutustutti minut myös Aarrekartan ihmeelliseen maailmaan ja innostuin siitä niin paljon, että lähdin jopa koulutukseen opiskelemaan asiaa lisää. Laura oli todellakin elämää mullistava ihminen minulle! Lauran kanssa suunniteltiin jopa yhteistä bisnestä aikoinaan yhdessä! Molemmat oltiin kovia tekijöitä, joilla oli suuri palo vaikuttaa asioihin ja ihmisiin. Tie vei kuitenkin toisin, mutta niin tarkoituksessa kuin olla ja voi. Minä lähdin rakentamaan omaa Superfiilistäni ja Laura perusti Hima Happiness organisaation. Jos et ole tutustunut vielä Himaan tai Lauraan, suosittelen tätä erittäin lämpimästi! Hima tarjoaa joogaa, koulutuksia, retriittejä, himassa on jopa orgaaninen kahvila! Laura on yksi parhaista tyypeistä, ketä olen koskaan tavannut elämäni aikana! Eli kohtaamiset ovat erittäin tärkeitä ja tarkoitettuja! Älä koskaan aliarvioi niiden merkitystä! Asiat eivät välttämättä aina mene juuri niinkuin suunnittelet, mutta ne menevät juuri niin niinkuin on tarkoitus! Eli parhaalla mahdollisella tavalla.

Unelman toteuttamisessa on erittäin tärkeää kohdistaa ajatukset positiiviseen ajatteluun! Koska se vetää puoleesi positiivisia asioita! Olet kuin magneetti joka vetää puoleensa sitä mitä päässäsi pyörii.
Hyvä tapa ruokkia positiivisuutta on olla kiitollinen. Ja erittäin hyvä tapa ruokkia kiitollisuutta on kirjoittaa asioita ylös! Aloita oma kiitollisuuden päiväkirja. Kirjoita ylös asioita, joista olet kiitollinen tänään. Aina löytyy jotain kiitettävää, jotain positiivista. Kun ruokit tätä tapaa, jossain vaiheessa huomaat ettei sinun tarvitse enää kirjoittaa asioita ylös. Automaattisesti alat keskittämään ajatuksesi positiivisiin asioihin, osaat nähdä paremmin ne asiat jotka ovat hyvin ja lopulta löydät uusia näkökulmia niihinkin asioihin, jotka eivät ole hyvin. Sinä olet sitä, mitä sinun ajatuksesi ovat. Luot elämääsi omilla ajatuksillasi ja valinnoillasi. Vedät puoleesi sitä mihin suuntaat ajatuksesi.

Sitten tietenkin visualisointi!
Aarrekartta on oiva keino visualisoida omat unelmat! Aarrekartta on tavallaan kartta kohti unelmiasi. Se että kirjoitat asioita ylös (ja mielellään käsin, omalla käsialallasi) vahvistaa ja selkeyttää ajatuksiasi. Lisäksi muistat ne paremmin, ne iskostuvat mieleesi paremmin. Tutkit kuvia ja valitset niistä karttaasi oikeat!Aarrekarttoja on erilaisia tapoja tehdä. Yksi tapa on leikata kuvia ja lauseita,liimata ne isolle kartongille. Tai sitten jos olet luova ihminen, voit kirjoittaa kauniilla käsialalla asioita, maalaten tai piirtäen visualisoida ja kuvittaa karttaasi! Voit luovalla tavalla tehdä juuri sellaisen aarrekartan joka on sinun näköisesi. Mutta jos haluat että kartta OIKEASTI toimii: Osallistu aarrekarttakouluttajan järjestämään aarrekarttapäivään!!! Pelkkä aarrekartan tekeminen kotona, ei ikinä tule pääsemään samalle tasolle kuin ryhmässä aarrekarttakouluttajan kanssa vietetty päivä! Jotta saisit murrettua omat ajatusmallisi, toimintatapasi ja iskostettua asiat alitajuntaasi kartta vaatii tehtävät ja sen kokonaisuuden mitä päivän aikana tehdään! Itse järjestän aarrekarttapäiviä Superfiiliksessä. Olen itseasiassa kehitellyt oman Superfiilis-kartan, jossa käytän kaikkia aarrekarttakoulutukseen tarvittavia työvälineitä, mutta olen lisännyt siihen vielä itse hyväksi havaitsemia kehollisuus-ja mielenharjoituksia vahvistamaan omaa potentiaaliasi ja kutsuasi. Tarkoituksena on löytää oma sisäinen Superfiilis, tulla täyteen potentiaaliin! Seuraava "Löydä sisäinen Superfiilis"-sisäisen potentiaalin kurssi on 12.3.2017 Superfiilis Helsingissä!
Jos haluat osallistua ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi

Vaikka olen itse tehnyt lukuisia karttoja, teen silti jatkuvasti uusia karttoja. Ja aina ryhmässä harjoitusten kera! Olen havainnut tässä melkein 10-vuoden aikana, että on suuri ero toimivuudella teetkö pelkän kartan kotona yksin, vai sitten ryhmässä Aarrekarttakoulutuksessa tehtävien kera! Pelkkä kartta ei vain toimi samalla teholla! Se ei ole laisinkaan sama asia! Joten: JOS HALUAT VIEDÄ UNELMASI NEXTILLE LEVELILLE, OSALLISTU AARREKARTTAPÄIVÄÄN!

Löydä oma sisäinen Superfiilis!
-SuperMepa-