Löydä sisäinen Superfiilis

Löydä sisäinen Superfiilis"
-Tule täyteen potentiaaliisi-
Uskalla olla Sinä!


Mä tein aikoinaan päätöksen seurata unelmiani ja toteuttaa itseäni 100%. Olen opiskellut lukuisia kursseja ja koulutuksia kehittääkseni itseäni kokonaisvaltaisesti. Kaiken oppimani ja kokemani pohjalta olen kehitellyt Superfiilis-kurssin, jonka tarkoituksena on herättää oma potentiaali täyteen iskuun, sekä vahvistaa intuitiota ja jokaisen meidän omaa visiota, omaa kutsumusta. Joskus ei edes välttämättä tiedä mitä haluaa, tai mitä haluaa eniten mutta harjoitteiden ja oikeiden työkalujen kautta asiat selkeytyvät. Vastaavasti vaikka löytäisikin oman kutsumuksensa ja kulkisi kohti omaa unelmaa, tai jo eläisi sitä, se ei tarkoita etteikö sitä enää kadottaisi. Kadottaisi omaa sisäistä paloaan, intohimoaan ja omaa tietään. Ihminen joutuu työstämään sitä läpi elämänsä. Se on elinikäinen prosessi, mutta oikeiden työkalujen kautta maailman ihanin projekti!
Mä olen päättänyt antaa avaimet SUPERFIILIKSEEN! Superfiilis ei ole mun yksinoikeus! Mä olen saanut kutsumuksen levittää Superfiiliksen ilosanomaa ihan kaikille! Haluan jakaa kaiken mun tiedon ja taidon, kaikki mun oivallukset, työkalut ja visiot! HALUAN MONISTAA SUPERFIILISTÄ NIIN PALJON KUIN VAIN SUINKIN KYKENEN!!! Meistä jokainen tarvitsee rohkaisua, vahvistusta sekä tietoista päätöstä seurata omaa juttuaan, mitä se sitten ikinä onkaan!


Jokaisella meistä on paljon luovuutta, potentiaalia, taitoa, osaamista ja ennen kaikkea unelmia! Monesti tuntuu, ettei ole aikaa, tilaisuuksia tai voimia lähteä tekemään ja toteuttamaan. Tai jos aikaa ja tilaisuuksia tulee, tuntuu ettei ole taloudellisesti mahdollisuuksia, jäädään odottamaan parempaa hetkeä tai tilaisuutta. Muutos on aina vaikeaa, oli se sitten missä asiassa tahansa. Ihminen tottuu ja takertuu asioihin, jopa niihin joista ei pidä, tai jotka ovat vahingollisia itselleen. SuperFiilis-päivän aikana tehdään erilaisia harjoituksia, jotka saavat sinut inspiroitumaan, vahvistavat sinun potentiaaliasi, luovuuttasi ja niitä asioita joista unelmoit ja joissa olet hyvä! Päivän aikana tehdään SuperMepan itse kehittelemä Superfiilis-kartta (sisäisen potentiaalisi kartta) sinun unelmistasi ja elämästäsi. Matka kohti parasta versiota omasta itsestäsi! Ajatuksesi, potentiaalisi ja omat taitosi saavat tujun potkun kohti päämäärää! Päivän jälkeen sinä huomaat muutoksen omassa olemuksessasi. Inspiroidut elämästä ja saat työkaluja käyttöösi omien päämääriesi saavuttamiseen. SuperFiilis-päivän aikana tehdään erilaisia kehollisuus harjoituksia, jotka vahvistavat sinun potentiaaliasi. Päivään kuuluu myös yrttishotteja, naurujoogaa, erilaisia kehollisuusharjoituksia ja jokainen osallistuja saa SuperMepalta henkilökohtaisen viestin ja lahjan juuri sinulle!

"Elämä antaa sinulle useita tilaisuuksia, mutta askeleet sinun täytyy ottaa itse. Minä annan sinulle avaimet Superfiilikseen, mutta ovi sinun täytyy itse avata."

SuperFiiliksen mestari
-SuperMepa-