Sieppaa Unelmasi -Unelmat todeksi-

SuperMepalle unelmat ovat erittäin tärkeitä! Hän on itse toteuttanut oman unelmansa ja seuraa jatkuvasti polkuaan kohti uusia unelmia! ❤️ Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi!

Mervi Hämäläinen "SuperMepa" on opiskellut lukuisia aloja liittyen kehotietoisuuteen, luovuuteen, luovaan parantamiseen, sekä  luovaan terapiaan. Hän on käynyt aikoinaan aarrekarttakouluttaja koulutuksen. Kaiken oppimansa pohjalta hän on luonut oman konseptinsa "Löydä sisäinen Superfiilis" 

"Aarrekartta on erittäin toimiva juttu, vähän niinkuin unelmien mindmap... tein ensimmäisen oman aarrekarttani 2007, eli tänä vuonna siitä tulee 10-vuotta! 

Vaikutus on suoraa psykologiaa. Vaikuttaa tiedostamatta meidän alitajuntaan, kartan tekeminen yhdistettynä harjoituksiin, jotka vahvistavat omaa sisäistä potentiaalia! Pelkkä kartan teko ei ole yhtä tehokas, sen vuoksi tehdään ryhmässä, yhdistettynä harjoituksiin.

Olen tehnyt elämäni aikana useita karttoja! Ja vaikka ties mistä aiheesta. Aarrekartanhan voi tehdä esim. ihmissuhteesta, työstä, harrastuksista jne... ihan mistä tahansa!
Kun olin tehnyt aarrekarttoja useita, usean vuoden ajan, minulla vahvistui tunne, että erittäin toimiva juttu jää jostain syystä kuitenkin liian pliisuksi mun makuun. Vaikka seurasin unelmiani, sain kipinän ja tartuin tilaisuuksiin jne jäin kaipaamaan oikeaa radikaalia pysyvää muutosta. Muutosta, jossa löydät oman sisäisen voimavarasi ja potentiaalisi, oman sisäisen Superfiiliksen.

Aloin pohtimaan mistä tämä voisi johtua, miten saisin homman oikeasti ihon alle, alitajuntaan ja ihmisen ytimeen.
Näin syntyi konsepti "Löydä sisäinen Superfiilis". Kehittelin tätä pitkään. Se on kypsynyt ja muokkaantunut matkassani. Olen käyttänyt hyödykseni kaikkea oppimaani, kaikkea omaa kokemustani ja viisauttani.
Nyt se on täydellinen.

Kysymys vain enää kuuluu: oletko valmis muuttumaan?

Superfiiliksen mestari
-SuperMepa-