Valoa Kaamokseen päivä

Talvi on monille meistä haastava vuodenaika. Talven kaamosaika voi helposti nostaa helpommin stressiä, masennusta, energian puutosta, väsymystä jne. VALOA KAAMOKSEEN PÄIVÄ on tuima annos Naurua, Leikkimielisyyttä, Vapautumista ja Inspiraation herättelyä Talven keskellä.
Elämä on juuri sellaista, jollaiseksi sen itse luot mielelläsi. Päivän aikana saat kaikki tarvittavat apuvälineet löytämään oman sisäisen Superfiiliksesi!
VALOA KAAMOKSEEN kurssilla
teemme erilaisia harjoituksia mm Naurujoogaa, Parantavaa Tanssia, Eteerisiä öljyjä, yrttishotteja (alkoholiton), keinoja stressinhallintaa ja kehotietoisuutta, villiätanssia.
Käymme läpi erilaisia talven venytyksiä keholle, talven ruokavaliota, itsehoitoja, yrttejä, aromaterapiaa ja niksejä saamaan lisäenergiaa päiviisi!
Talvi voi pian olla yksi suosikki vuodenaikasi, kun saat keholle ja mielelle tarvittavat einekset, tai ainakin jaksat hieman paremmin vaativia sääolosuhteita!

Kurssin sisältö
opit monia uusia keinoja rentoutumaan, laskemaan stressiä ja nostamaan positiivista talvenenergiaa. Tämän päivän jälkeen olet henkisesti ja fyysisesti uudistunut, inspiroitunut ja latautunut! Naurua ja iloa ja vapautumista on luvassa paljon tämän päivän aikana!

Kurssin vetää Superfiiliksen perustanut Mervi Hämäläinen.
Lyhyesti Mervistä:
"Olen koulutukseltani ohjelmapalveluiden tuottaja ja tapahtumajärjestäjä. Olen opiskellut liikunnallista-alaa, paljon ravitsemuksesta ja yrteistä tietoutta. Olen Naurujooga ohjaaja ja parantavan tanssin ohjaaja. Olen koulutettu hieroja ja Urheiluhieroja. Olen opiskellut aromaterapiaa, parantavia yrttejä ja paljon erilaisia vaihtoehtoisia hoitoja. Olen opiskellut Kiinalaista lääketiedettä 4 vuotta ja 3 vuotta opiskelin sitä ennen Shiatsu mestariksi. Olen energiahoitaja ja olen kehitellyt oman intuitiivisen hoidon Superfiilikseen, jossa sekoittelen ja hyödynnän kaikkea oppimaani.

Superfiilis on minulle todellakin kutsumus työ. Kutsumus jakaa ihmisille positiivista elämänasennetta, iloa, kiitollisuutta ja herätellä ihmisiä katsomaan oikeita asioita elämässään. Minulle on tärkeää sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi, ihminen on kokonaisuus!

Sydämellisesti Tervetuloa löytämään sisäinen Superfiiliksesi! Valoa Kaamokseen!
Rakkaudella:
SuperMepa

LISÄTIEDUSTELUT mervi@superfiilis.fi