Intialaisen päähieronnan jatkokurssi

Intialaisen päähierojan Jatkokoulutus KURSSI 2

Tällä kurssilla kerrataan hieman KURSSI 1 sisältöä. Katson kaikkien tekniikat läpi ja korjaan kaikki virheet joita havaitsen. Opetan lisää hieronnallisia työkaluja, joista olen itse hierojana saanut valtavasti apua tehdessäni intialaista päähierontaa. Opetellaan tiivistämään hoito 30min! Mitä kannattaa käydä hoidossa läpi ja miten! Opetellaan kuuntelemaan hoidettavan kehoa ja harjoitellaan intuitiolla työskentelyä. Syvennytään hoitojen saloihin, vähän intensiivisemmin kuin kurssilla 1. Käydään läpi eteerisiä öljyjä, joita on hyvä käyttää intialaisessa päähieronnassa, tai muuten päänahan ja hiuksien hoidossa. Opetan uusia itsehoitotekniikoita, hoitajalle erittäin tärkeitä oman jaksamisen kannalta! Olen itse kehitellyt vuosien aikana lukuisia itsehoitotekniikoita, joista olen saanut apua koko elämääni. Käydään läpi myös hieman hoidettavien alueiden anatomiaa. Sekä syvennytään intensiivisemmin energian kanssa työskentelyyn.

Koulutuksen vetää Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen, jolla on hoitotyökokemusta lähes 10-vuoden ajalta. Hänen hyvinvointiyrityksensä SUPERFIILIS on toiminut vuodesta 2009. Mervi on opiskellut laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on opiskellut mm. 7-vuotta kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja monia muita hyvinvointiin liittyviä koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön.

Kurssi on erittäin suositeltava Jatkokoulutus, jos haluat tehdä hoitoja enemmän ammattitarkoituksessa hoitajana! Toki kotihoitajallekkin erittäin mielenkiintoinen ja kattava lisäkoulutus!

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsingissä 18.3.2017 lauantaina klo 10-18
Kurssin hinta 100e
sisältää aamiaisen, lounaan, kurssimateriaalin, kurssidiplomin, sekä palautekirjeen Merviltä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
mervi@superfiilis.fi