Shiatsun peruskurssi

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen yksi tehokas ja vanha hoitomuoto, joka perustuu QI-energian virtaamiseen kehossamme. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen ajatellaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Shiatsun avulla tasapainotamme kehon toimintoja, jolloin ihminen ei sairastu tai mahdollisesti paranee jo sairastuttuaan. Shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalolla painamista, mutta shiatsua tehdessämme, käytämme myös muita kehon osia hoidon aikana, otteita vaihdellaan ja opetellaan käyttämään erilaisia työkaluja. Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu vahvasti myös ravitsemus, parantava ruoka ja yrtit.

Shiatsun peruskurssilla käydään läpi kiinalaisen lääketieteen ja shiatsun perustietoa. Saat valmiudet hoitaa itseäsi ja läheisiäsi, mutta tämä koulutus ei valmista sinua vielä ammattihoitajaksi. Tämä koulutus sopii sinulle erittäin hyvin, jos olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä, kiinalaisesta lääketieteestä, haluat oppia lisää kehollisuudesta, tai jos harkitset hoitoalalle lähtemistä! Opit perusasioita kiinalaisesta lääketieteestä, shiatsun perushoitoja, sekä paljon itsehoitoja ja erilaisia kehollisuusharjoituksia. Superfiilis järjestää myös Shiatsun diplomikoulutuksen, josta valmistut Shiatsuterapeutiksi ja ammattihoitajaksi. (KOULUTUS KESTÄÄ 1 VUODEN) 
Jos haluat osallistua Superfiiliksen Shiatsu diplomikoulutukseen, tämä shiatsun peruskurssi kannattaa suorittaa ensin.
(Ei vaadita)

4.-5.11.2021

To 11-18

Pe 11-18

Kurssin hinta: 249e (sisältää alv)
(Sisältää kahvit/teet, opetusmateriaalin, sekä kurssidiplomin)

Viikonlopun aikana opit paljon hyödyllistä tietoa kehollisuudesta, ravinnosta, parantavasta ruuasta ja tietenkin kiinalaisesta lääketieteestä!

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omista Mervi Hämäläinen.
Mervi on opiskellut lukuisia ammatteja liittyen hyvinvointiin ja terveyteen. Hän on valmistunut Shiatsuterapeutiksi 2009 ja Shitsumestariksi 2012.
Mervi on opiskellut yhteensä kiinalaista lääketiedettä 7-vuotta, hän on myös klassinen- ja urheiluhieroja, aromaterapeutti ja energiahoitaja.
Mervi on hoitanut ihmisiä jo melkein 10-vuoden ajan ja hän omaa laajan ja monipuolisen kokemuksen alalta. Opettajana Mervi on inspiroiva ja kannustava. Hän haluaa jakaa nyt eteenpäin kaiken oman tietonsa, taitonsa ja kokemuksensa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
mervi@superfiilis.fi

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA INSPIROITUMAAN SHIATSUN JA KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN IHMEELLISESTÄ MAAILMASTA!!!
-Mervi-

Kommentit

01.05.2019 07:52

Noora Rantanen

Hei. Haluaisin osallistua shiatsun peruskurssiin elokuussa.

02.05.2019 09:34

Superfiilis

Hei Noora!
Sydämellisesti tervetuloa! Voitko laittaa sähköpostia mervi@superfiilis.fi että saadaan laitettua tarkemmat tiedot kurssista. Kiitos! :)

08.04.2019 13:25

Päivi Ilonen

Hei, Olen koulutettu hieroja ja olen kiinnostunut shiatsu hoitomuodosta. Onko teillä tulossa shiatsu diplomikoulutusta miten? Haluaisin laajentaa asiakkaille myös muita hoitomuotoja.

08.04.2019 15:47

Superfiilis

Hei Päivi!
Shiatsuterapia diplomikoulutus koostuu 10 intensiivisestä viikonlopusta. Koulutus alkaa syksyllä, ensimmäinen viikonloppu 14.-15.9.2019 (la 11-18, su 11-18). Haluatko osallistua mukaan?

30.07.2018 07:23

ulla s

olisin kiinnostunut 2018 syksyn kursseista.