Kuumakivihieronta koulutus

Kuumakivihieronta koulutus

Kuumakivihieronta on syvästi rentouttava ja erittäin miellyttävä hoitomuoto. Kivet ovat erittäin parantavia ja lämmitettynä ne varaavat lämpöä ja siirtävät sen kehoon. Lämpö rentouttaa kireät lihakset, se menee syviin lihaksiin asti. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla, luovuttaen lempeää lämpöään koko kehoon, syvälle lihaksiin. Koko keho rentoutuu.

Kuumakivihieronta on 5000 vuotta vanha hoitomuoto, joka on erittäin suosittu hoitomuoto tänä päivänä! Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin, ja jalkapohjiin) asetellaan lämpimiä kiviä vaikuttamaan. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden. Hieronta tehdään sekä kuumilla kivillä, että käsillä! Kiviä laitetaan vaikuttamaan ympäri kehoa lihasten, energiapisteiden ja energiakeskusten päälle.
Lämpö säilyy lihaksissa usean päivän ajan hoidon jälkeen.

Kurssilla käydään läpi kattava teoriaosuus ja runsaasti käytännön harjoittelua koko kehon hoitoon. Opetellaan tekemään hoito sekä hierontapöydällä, että istuen. Jos sinulla ei ole aikaisempaa hieronnan taustaa voit osallistua ensin SuperFiiliksen Klassisen hieronnanperuskurssille, mutta sitä ei vaadita.

6.-7.12.2021

Ma 11-18

Ti 11-18

Hinta: 235e (sisältää alv)

Kesto 2 päivää

Sisältää  kahvit/teet,  kurssimateriaalin, sekä kurssidiplomin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
mervi@superfiilis.fi

Kommentit

25.04.2017 11:13

Mervi

kesän kursseista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta heinä- tai elokuussa kuumakivihierontakurssi tulossa!

24.04.2017 19:00

Päivi Kaitila

Kuumakivihierontakoulutus kesäkuu/heinäkuu?