Kiinalainen Lääketiede

Kiinalainen lääketiede on yli 3000 vuotta vanhaa tietoutta ihmisen kehosta ja mielestä. 

Kiinalainen lääketiede on erittäin tehokasta kehon ja mielen hoitoa monin eri hoitomenetelmin. 

AKUPUNKTIO on monikäyttöisiä ja tunnetuin hoitomenetelmä kiinalaisessa lääketieteessä. Akupunktiossa laitetaan akupunktioneuloja vaikuttamaan kehon akupisteisiin energiakanavien varrelle ympäri kehoa. Neulat avaavat kehon tukkeumia ja näin ollen tasapainottavat kehon taas toimimaan oikein.

MOXIBUSTIO on akupisteiden lämmittämistä ja lämmön avulla avataan kehon energiatukkeumia. Lievittää kipua ja lisää kehon ja mielen elinvoimaa.

MIKROKUPPAUS on erittäin tehokas hoitomuoto mm alaselän kipuihin, päänsärkyyn, hartiaseudun kipuihin, niskan jäykkyyteen ja särkyyn, nivelsärkyyn, huonoon verenkiertoon, kurkkukipuihin, poskiontelotulehduksiin ja kuumeen alentamiseen. Mikrokuppauksessa päästetään pieni tippa verta valitusta akupisteestä ja näin avataan energian tukkeumia.

KUIVAKUPPAUS on kuppausta ilman, että rikotaan ihoa. Auttaa erityisesti selän eri ongelmiin, hartiakipuihin, lavan jumitustiloihin ja voidaan käyttää myös selluliittihierontaan.

Hoidossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena Ja käytetään eri menetelmiä huomioiden hoidettavan epätasapainotilat. Mahdollisuus on saada kaikkia eri menetelmiä hoidossa, tai sitten keskittyä vaik yhteen asiaan, esim alupunktioon ja neuloihin!

hinnat

30min 35e 45min 47e 60min 58e 75min 67e 90min 75e 120min 90e