Valoa Kaamokseen 13.2.2016 Lauantaina klo 12-18

VALOA KAAMOKSEEN

Talvi on monille meistä haastava vuodenaika. Talven kaamosaika voi helposti nostaa helpommin stressiä, masennusta, energian puutosta, väsymystä jne. VALOA KAAMOKSEEN PÄIVÄ on tuima annos Naurua, Leikkimielisyyttä, Vapautumista ja Inspiraation herättelyä Talven keskellä.
Elämä on juuri sellaista, jollaiseksi sen itse luot mielelläsi. Päivän aikana saat kaikki tarvittavat apuvälineet löytämään oman sisäisen Superfiiliksesi! 
VALOA KAAMOKSEEN kurssilla
teemme erilaisia harjoituksia ja luvassa on mm Naurujoogaa, Parantavaa Tanssia, Eteerisiä öljyjä, yrttishotteja (alkoholiton), keinoja stressinhallintaa ja kehotietoisuutta, villiätanssia. 
Käymme läpi erilaisia talven venytyksiä keholle, talven ruokavaliota, itsehoitoja, yrttejä, aromaterapiaa ja niksejä saamaan lisäenergiaa päiviisi! 
Talvi voi pian olla yksi suosikki vuodenaikasi, kun saat keholle ja mielelle tarvittavat einekset, tai ainakin jaksat hieman paremmin vaativia sääolosuhteita!

Päivään mukaan tarvitset avoimen mielen, muistiinpanovälineet, mukavat ja joustavat vaatteet. Studio Shangri-La:ssa on pukuhuone, jossa voit vaihtaa vaatteet. Voit ottaa halutessasi mukaan oman maton, mutta paikanpäältäkin löytyy joitakin mattoja.

Järjestämme yhteisen kaamos-aterian päivän aikana. Tuo mukanasi nyyttärimeinigillä jotain pöydänantimiin.

Kurssin hinta: 45e

Kurssiin sisältyy: 
Päivän ohjelma, kahvi/tee, 
opit monia uusia keinoja rentoutumaan, laskemaan stressiä ja nostamaan positiivista talvenenergiaa. Tämän päivän jälkeen olet henkisesti ja fyysisesti uudistunut, inspiroitunut ja latautunut! Naurua ja iloa ja vapautumista on luvassa paljon tämän päivän aikana! 

Kurssi järjestetään kauniin viihtyisässä Studio Shangri-La:ssa Helsingin Lauttasaaressa.

Osoite: Vattuniemenkatu 15 B 00210 Helsinki 

Kurssin järjestää SuperFiiliksen perustaja ja mestari Mervi Hämäläinen "SuperMepa"

ilmottautumiset ja tiedustelut: mervi@superfiilis.fi 0405784406