Esittely SuperFiiliksen SuperMepa

SuperFiiliksen Mestari ja perustaja Mervi Hämäläinen "SuperMepa"

Olen koulutukseltani ohjelmapalveluiden tuottaja ja tapahtumajärjestäjä. Olen opiskellut liikunnallista-alaa, paljon ravitsemuksesta ja yrteistä tietoutta. Olen Naurujooga ohjaaja ja parantavan tanssin ohjaaja. Olen koulutettu hieroja ja Urheiluhieroja. Olen opiskellut aromaterapiaa, parantavia yrttejä ja paljon erilaisia vaihtoehtoisia hoitoja. Olen opiskellut Kiinalaista lääketiedettä 4 vuotta ja 3 vuotta opiskelin sitä ennen Shiatsu mestariksi. Olen energiahoitaja ja olen kehitellyt oman intuitiivisen hoidon Superfiilikseen, jossa sekoittelen ja hyödynnän kaikkea oppimaani.

Superfiilis on minulle todellakin kutsumus työ. Kutsumus jakaa ihmisille positiivista elämänasennetta, iloa, kiitollisuutta ja herätellä ihmisiä katsomaan oikeita asioita elämässään. Minulle on tärkeää sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi, ihminen on kokonaisuus!

Sydämellisesti Tervetuloa löytämään sisäinen Superfiiliksesi! 

-SuperMepa-

 

Ystävän kuvaus Mervistä:

Mervi "Mepe" Hämäläinen

Mervi on todellinen sporttimimmi eikä hänestä virta ihan vähällä lopu. Mepe on aina energinen ja täynnä iloa, ja onneksi se on tarttuvaa. Jos hän ei hiihdä, ui, lenkkeile tai käy salilla, hän tanssii ja laulaa villisti ja vapaasti. Räväkästä jyväskyläläisestä huokuu luonnonläheisyys ja lähimmäisenrakkaus. Ja vaikka menoa välillä riittää, on Mepellä kuitenkin jalat tiukasti maassa. Lämmintä, sydämellistä ja hyvät elämänarvot omaavaa ystävääni en vaihtaisi mihinkään.

Pihla Kivistö