Shiatsuterapia

Shiatsu on yli tuhat vuotta vanha fyysinen Terapiamuoto. Se noudattaa kaukoidässä kehittynyttä elämänkäsitystä, jonka mukaan qi-energia on sekä terveyden että sairauden perusta. Terapeutti painelee sormin, peukaloin, nyrkein, polvin tai jaloin vartalossa meridiaanien varrella sijaitsevia painalluskohtia. Shiatsussa käsitellään koko keho päästä varpaisiin ja hoito on erittäin tehokas ja rentouttava. Shiatsulla voidaan parantaa monenlaisia kehon ja mielen epätasapainotiloja.

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen yksi tehokas ja vanha hoitomuoto, joka perustuu QI-energian virtaamiseen kehossamme. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen ajatellaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Shiatsun avulla tasapainotamme kehon toimintoja, jolloin ihminen ei sairastu tai mahdollisesti paranee jo sairastuttuaan. Shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalolla painamista, mutta shiatsua tehdessä, käytetään myös muita kehonosia hoidon aikana. Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu vahvasti myös ravitsemus, parantava ruoka ja yrtit. Shiatsussa asiakasta hoidetaan meridiaanien eli energiakanavien kautta. 

Mervi on valmistunut Shiatsuterapeutiksi 2009 ja Shiatsu Mestariksi 2012 

Superfiiliksessä koulutetaan myös uusia Shiatsuterapeutteja! Syksyllä 2008 alkaa uusi koulutus! kysy lisää jos kiinnostuit! 

Hinnat:

30min 35e 45min 47e (käsitellään osa kehosta)

60min 58e 75min 67e 90min 75e (käsitellään koko keho päästä varpaisiin)

varaa aika: 0405784405 / mervi@superfiilis.fi