Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jota sovelletaan urheilijan ja aktiivikuntoilijan tarpeisiin. Urheiluhieronta voi olla aktivoivaa, huoltavaa, hoitavaa, muokkaavaa, palauttavaa tai rentouttavaa hierontaa. 
Urheiluhieronnalla pyritään poistamaan lihasjännityksiä ja syntyneitä kiinnikkeitä sekä ennalta ehkäisemään niiden syntyä. Hieronnassa huomioidaan urheilijan harjoitus- ja kilpailukaudet. Hieronnassa huomioidaan myös urheilulaji. Urheiluhieronnalla rentoutetaan jännittyneet lihakset ennen rasitusta ja nopeutetaan rasituksesta palautumista ja pyritään täten parantamaan urheilusuoritusta. 
Säännöllisen harjoittelun ja tavoitteellisen liikunnan lihashuolloksi ei riitä pelkkä venyttely ja lepo. Urheiluhieronta ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja edistää niiden parantumista sekä ylläpitää lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuutta.

Urheiluhierontaa kuuluu myös erilaisia erikoiskäsittelyjä mm penikoiden irrotus, lapojen irrotus, lonkankoukistajan irrotus, urheiluteippaus jne.

Mervi Hämäläinen on valmistunut Urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhieroja koulusta Pasilasta 2008. Mervillä on pitkä kokemus Urheiluhierojana! Hän on työskennellyt HIFK jalkapallon edustusjoukkueessa fysiohuoltajana ja urheiluhierojana 2009 ja tehnyt lukuisia yhteistyöprojekteja Urheiluseurojen kanssa. Edelleen Mervillä on asikaskunnassa kilpaurheilijoita. 

Urheiluhierontaan voidaan myös soveltaa muita hoitomuotoja, mm akupunktioo, imukuppihierontaa, eteerisiä öljyjä, kuumakivihierontaa, Gua sha kalvokäsittelyä!

Hinnat

30min 30e 45min 47e 60min 52e 75min 59e 90min 67e 120min 90e