7. maalis, 2018

ENNAKKOLUULOT!!!

Olen tässä viime päivien ajan paljon miettinyt ennakkoluuloja... Sitä, että mistä ne tulee ja mitä ne meille opettaa. Kaikilla ihmisillä on ennakkoluuloja. Kun on niin monenlaisia tapoja ajatella, elää ja olla. Kun on niin monenlaista syntyperää ja niin erilaisia elämänpolkuja! Mikä on sitten oikea tapa elää ja olla?

Mä olen niin kiitollinen mun työstäni. Olen saanut tutustua erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin. Olen oivaltanut, että meissä kaikissa on valtavasti kerroksia, monta tarinaa, monta kohtaloa, monta ulottuvuutta, silkkaa suurta elämää! Miksi me ollaan sellaisia kun me tänään ollaan ja ajatellaan. Miten meidän elämä on muovannut meitä? Mä uskon, että meidän jokaisen tarkoitus tässä elämässä, olisi olla täysin oma itsensä, kuitenkin vahingoittamatta muita. Vapautua kaikesta mikä meitä kahlitsee, estää olemasta vapaa. Vapaus on parasta mitä voi omistaa. Olla vapaa omassa mielessäsi! Älä käytä arvokasta aikaasi täällä muiden vihaamiseen ja turhiin ennakkoluuloihin. Anna ihmisille mahdollisuus! Ja samalla tavalla sullekkin pitää antaa mahdollisuus! 

Maailmaa ei muuteta paremmaksi vihalla! Sun elämäsi ei muutu paremmaksi vihalla, tai muilla negaatioilla. Lopulta eniten vahingoitat vain itseäsi. Anna anteeksi. Näe mitä sinulla on ja ole kiitollinen. Käytä aikasi heihin, ketä rakastat.

Suuntaa ajatuksesi siihen, mikä sinulle tekee hyvää. Oikeesti, kun me kaikki vaan voitaisiin elää sovussa, ja hyväksyä sen, että ollaan erilaisia, ajatellaan eri tavalla ja eletään elämäämme eri tavoin. Toivon maailmaan enemmän rakkautta! Enemmän toivoa, valoa ja todellista totuutta jokaisen elämään! Me ihmiset pystyttäis niin paljon parempaankin. Me voitaisiin yhdessä muuttaa niin paljon paremmaksi tätä maailmaa! Ja se on mun Superfiiliksen missio! Levittää rakkautta ja lohdutusta! Toivoa ja inspiraatioita! Mun työ on hyvin moninaista. Kohtaan kaikenlaisia ihmisiä. Ihan jokaista ihmissorttia! Ja olen saanut niin valtavasti ymmärrystä siitä, kuinka jokainen meistä on niin tarkoitettu täällä. Olen hoitanut ihmisiä, joilla on ollut rankkoja elämänkokemuksia. Ollaan itketty. Ollaan naurettu. Ollaan oivallettu uudenlaisia näkökulmia! Kaikella on merkitys, suurempi tarkoitus.

Haluan suhtautua kaikkiin ihmisiin rakkaudellisesti, ymmärtäväisesti ja antaen mahdollisuuden jokaiselle. Tämä elä olisi niin paljon helpompi, jos me ei jatkuvasti arvosteltaisi toisiamme tai pidättäis asioita parempina. Se mikä on sulle parempi, ei välttämättä ole mulle parempi. 

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan! Älä koskaan tuomitse ihmistä, kenen tarinaa et tunne! Se jos ajattelee eri tavalla, tai on erilainen, ei tarkoita että olisi huonompi tai arvottomampi. Myös meidän kaikkien kehot ovat todella erilaisia. Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla olemassa. Hyvä ystäväni Tytti Shemeikka kirjoittaa Vatsamielenosoitus blogia ja vlogia. Hän puhuu paljon ylipainoisiin ihmisiin kohdistuvista ennakkoluuloista! Varmasti jokaista ihmisryhmää, aatetta, muotoa ja tyyliä kohtaan löytyy ennakkoluuloja! Ja miten turhaa energian ja ihmisten potentiaalin haaskaamista se onkaan!  SE ON RIKKAUTTA, ETTÄ ME JOKAINEN OLLAAN UNIIKKEJA YKSILÖITÄ JA ERILAISIA! Jokaisella on oikeus olla oma itsensä, kunhan ei vahingoita muita!

Love and Peace
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki

 

26. helmi, 2018

Superfiilis Aarrekartta

Tänään halusin kirjoittaa Superfiiliksen Aarrekartasta! Koska se todellakin on yhden blogitekstin arvoinen! Tutustuin aikoinaan, vuonna 2007 vetovoiman lakiin! Ensimmäisen kerran kuulin siitä yhdeltä sen aikaiselta työkaverilta, joka oli lukenut tämän tunnetun Secret kirjan ja hän selitti minulle intopinkeänä miten vetovoiman laki toimii. Silloin tajusin ensimmäisen kerran ihan oikeasti, että valtaosalle ihmisistä se ei ole luontaista omassa ajatusmaailmassaan! Minulle vetovoiman laki on tavallaan aina ollut osa elämää, ei tosin sillä nimellä vaan ylipäätänsä mielen mahti ja positiivisen ajattelun voima! Mun oma isäni opetti mulle kaiken siitä ajattelutavasta ja se on aina ollut osa elämääni. Tottakai sen asian sisäistäminen on ollut pitkä tie, ja koskaan ei tulla valmiiksi! Aina voi välillä elämän vastoinkäymiset ja muut viedä omaa ajattelua pois tietoisesta ajattelusta! Ja juuri sen takia tarvitaan erilaisia työkaluja, jotta voidaan pysyä tietoisessa ajattelussa ja suunnata ajatukset positiivisiin juttuihin! Se ei todellakaan ole itsestäänselvää! Älä koskaan sokeudu kuvittelemaan, että olisit valmis!

Vuonna 2008 rupesin perehtymään kunnolla positiiviseen ajatteluun, vetovoiman lakiin ja opiskelin Aarrekartta kouluttajaksi. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut psykologiasta ja ihmisen mielestä ja aloin perehtymään kunnolla Positiiviseen Psykologiaan! Vuonna 2008 Mä päätin, että jonain päivänä mut palkitaan positiivisena ajattelijana. No se tapahtui vuonna 2016, kun mut ja Superfiilis valittiin Helsingin positiivisimmaksi! Vuonna 2008 perustin myös yritykseni Superfiiliksen! Joten vuosi 2008 on ollut erittäin merkittävää aikaa elämässäni, monessakin suhteessa!Vuonna 2008 aloin myös opiskelemaan Kiinalaista lääketiedettä ja koko mun elämäni mullistui! Mä päätin lähteä toteuttamaan ihan tosissani kaikkia omia unelmiani! Opiskelin lukuisia  alaan liittyviä koulutuksia ja tein suunnitelman määrätietoisesti kulkea kohti tarkoitustani!

 Aarrekartta on harjoitus, jossa tehdään omasta elämästä matka kohti omaa sisäistä potentiaalia! Eli se koostuu useasta eri harjoituksesta ja yksi niistä on tämä leikkaa, liimaa askartele osio! Itsessään pelkkä kartan tekeminen ei riitä, vaan se vaatii tietyt harjoitukset jotta saat aikaan OIKEASTI muutosta elämässäsi, alitajunnassasi ja mielessäsi! Olen tehnyt itse useita karttoja elämäni aikana! Jossain vaiheessa koin, että Aarrekartta on äärimmäisen hyvä väline, mutta siitä puuttuu jotain. Jotain sellaista joka saa aikaan suuren muutoksen! Aloin kehittelemään omaa versiota harjoituksesta. Hyödynsin kaikkea oppimaani Kehollisuuden, mielen ja kiinalaisen lääketieteen maailmasta! Oikeastaan hyödynsin ihan kaikkea oppimaani, myös vanhoja isän opetuksia! Ja BUUM! Jotain ihmeellistä tapahtui...

Vuonna 2015 helmikuussa tein ensimmäisen testiryhmän omassa kodissani. Nimesin harjoituksen Superfiilis Aarrekartaksi! Kutsuin 3 ystävääni kotiini ja tehtiin harjoitus yhdessä! Sen jälkeen alkoi tapahtua ihmeellisiä asioita! Ei mennyt kun vajaa 2 kuukautta harjoituksesta, kun kävelin tyhjän toimitilan ohi kotini lähellä, pysähdyin katsomaan tilaa ja sanoin ääneen: "Siinä on Superfiilis". Se oli maanantai ja torstaina seisoin jo toimitilassa vuokrasopimuksen ja avaimen kanssa. Siitä lähti yksi suurin muutos prosessi elämässäni ja kirjaimellisesti lähdin toteuttamaan täysillä unelmaani! Myös ystävälleni tapahtui todella suuria ja upeita juttuja harjoituksen jälkeen, mutta kerron tässä kirjoituksessa nyt ainoastaan omasta muutoksestani! Seuraavan kerran uskaltauduin tekemään kartan viime vuonna 2017 keväällä uudestaan Superfiiliksen Aarrekartta kurssilla ja tällä kertaa meni vain 2 viikkoa kun suuret muutoksen pyörät lähti pyörimään! Lopetin Vantaan Superfiiliksen, muutin kotini Kampista Ruoholahteen ja henkilökohtaisessa elämässäni tapahtui erittäin radikaaleja muutoksia! Tein syksyllä 2017 vielä ryhmän kanssa toisen kartan ja sama juttu valtavat muutoksen pyörät lähti pyörimään! Ja kun olen tässä seurannut osallistujien elämää ja kuunnellut tarinoita niin tuntuu kyllä aika mielettömältä! Kaikilla muutos ei välttämättä ole ulospäin niin radikaali, mutta pitää muistaa että lopulta kaikki toteutuneet muutokset on aina radikaaleja!  

ystävieni tekemiä Superfiilis Aarrekarttoja!

Mä suosittelen ihan jokaiselle Superfiiliksen Aarrekartta koulutukseen osallistumista! 

Vaikka olen itse Helsingin positiivisin ja Superfiiliksen Mestari, Mä säännöllisesti teen kartan uudestaan! En ole koskaan valmis, vaikka positiivisuuden psykologia ja itsensä toteuttaminen on ollut mulle aina läsnä elämässäni! Ehkä juuri sen takia mulla on mennytkin niin hyvin asiat, koska en ole koskaan pitänyt itseäni tai juttujani itsestään selvänä! En jämähdä, en oleta, en ajattele että olisin valmis. Tiedostan, että positiivisen psykologian ja tietoisen ajattelun kanssa eläminen on jatkuvaa harjoittelua! Ja sitä pitää koko harjoittaa ja ruokkia! Kukaan ei ole valmis.

Jos haluat osallistua Superfiilis Aarrekartta koulutukseen, seuraavat kurssit ovat 7.3.2018 keskiviikkona 11-17 ja 15.4.2018 sunnuntaina 13-19! Kurssin hinta on 70e, sisältää materiaalit, parantavan lounaan, kahvit/teet ja jokainen osallistuja saa pienen lahjan minulta!
Alan myös opettamaan metodiani eteenpäin! Eli ensimmäinen Superfiilis Aarrekartta kouluttaja koulutus Superfiiliksessä 10.-11.6.2018! Jokainen kurssilainen on sen jälkeen oikeutettu järjestämään Superfiiliksen Aarrekartta koulutuksia ja kurssista saa diplomin "Superfiilis Aarrekartta kouluttaja"
Tapahtumien esittelyt löytyvät Superfiiliksen nettisivuilta, eli www.superfiilishelsinki.fi
sekä Facebookista! Jos haluat osallistua, tai kysellä lisää laita viestiä mervi@superfiilis.fi

Löydä oma sisäinen Superfiilis! Ja innostu elämästäsi ihan uudella tasolla!
Rakkaudesta Superfiilikseen
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki
Helsingin positiivisin 2016
Superfiiliksen Mestari

Kommentit

15.08.2019 10:10

Katja L

Moikka! Olisin kysellyt paljonko tällainen aarrekartta ohjaajakoulutus maksaisi ja onko se tuon 2pv kestävä?

23. helmi, 2018

Mielen Voima

Tänään kirjoitan aiheesta Mielen Voima!

Olen paljon puhunut ihmisille Positiivisen psykologian voimasta, joka tietyssä mielessä on myös erityisosaamistani! Olenhan sentään Helsingin positiivisin 2016 ja paljon olen perehtynyt positiivisen ajattelun voimaan. Olen tutustunut aiheeseen jo lapsena, nimittäin isäni opetti minulle siitä ajattelusta kaiken. Tämä blogi ei käsittele positiivisen ajattelun voimaa, vaan ylipäätänsä mielen voimaa! Olen kirjoittanut blogeja myös "Sieppaa Unelmasi" osiossa, joka löytyy myös täältä Superfiiliksen sivuilta! Siellä kirjoitan erikseen kyseisestä aiheesta ja vetovoiman laista jne. Käy kurkkaamassa, jos kiinnoistuit!

 

Ihan jokaisessa meissä on erilaisia ulottuvuuksia! Meissä on monenlaista luonteenominaisuutta, tasoja, meissä on hyvää ja meissä on pahaa. Meillä ihan jokaisella on omat elämäntaistelumme, rikkinäisyytemme, heikkoutemme ja traumamme! Sosiaalinen media välillä saa näkemään asiat todella vääristyneesti! Ulospäin kaikki näyttää usein mahtavalta! Ihmiset kadehtii toisiaan ja toistensa elämiä! Mutta totuus kuvien ja tekstien alla voi olla toinen! Itse omassa ammatissani näen joka päivä pintaa syvemmälle! Näen kuvien ja hastagien taakse. Todellisuuteen! Ja tykkään siitä todellisuudesta! Vaikka se usein onkin raaka, mutta sieltä raakuudesta lähtee todellinen elämänvoima! Todellinen ihminen ja hänen tarkoituksensa täällä! Olen usein puhunut siitä, että älkää verratko itseänne ja omaa tarinaanne muihin! Sinut on luotu tähän maailmaan kasvaaksesi todelliseksi sinuksi! Lopulta kaikki vastoinkäymiset ja romahduksetkin ovat vain keinoja riisua sinut paljaaksi! Jotta olisit tyhjä kaikesta, mikä ei oikeasti kuulu elämääsi! Täyttyisit niillä asioilla, jotka sinulle on tarkoitettu. Herättäisit niitä puolia itsessäsi, jotka vievät sinua kohti todellista sinua! 

Sinun on ensin oltava tyhjä, jotta täyttyisit niillä asioilla, jotka oikeasti kuuluvat sinulle.Ihminen ei aina itse tiedä mikä on parhaaksi hänelle.

 

Minut on aikoinaan riisuttu täysin paljaaksi ihan kaikesta. Olen elänyt vereslihalla, niin syvissä vesissä, ahdingossa ja itsetuhoisena. Olen ollut täynnä pelkoa, vihaa ja epätoivoa! Oikeastaan kaikkia negatiivisia tunnetiloja! Mutta se ajanjakso elämässäni, on puhdistanut minut asioista, jotka eivät kuulu oikeasti elämääni. Olen kasvanut aitona omana itsenäni, saanut ne asiat elämääni, jotka tekevät minut onnelliseksi ja jotka minulle on tarkoitettu. Koen niin voimakkaasti, että se ajanjakso on ollut erittäin merkittävä ja tärkeä minulle, jotta olen se kuka olen tänäpäivänä. Jotta pystyn seuraamaan omaa kutsuani, toteuttamaan omaa elämäntehtävääni ja riisuutumaan kaikista rooleista ja muureista. Olemaan läsnä, tässä hetkessä, aidosti sellaisena kuin todellisuudessa olen. Uskon, että ihmisille kaikista merkittävintä on henkinen kasvu!

 

Ja sitten se kaikista merkittävin asia! 

Jos voit huonosti henkisesti; HAE APUA!
Uskon että jokaiselle meistä olisi tärkeää oman elämänsä aikana prosessoida omaa elämäänsä ja mieltänsä! Kaikilla meillä on traumoja ja tunnelukkoja!
On paljon alan asiantuntijoita, jotka voivat sinua auttaa hädän hetkellä. Selvitä sinulle sopivin väylä! Sekin jo että menet hierontaan tai johonkin muuhun kehoterapia hoitoon, on erittäin merkittävä ja tärkeä askel kohti Paranemisen tietä! Hae itsellesi apua! Kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä tarvitse ollakkaan! Itsekkin olin eilen ystäväni, erään homeopaatin vastaanotolla prosessoimassa omaa elämääni ja mieltäni! Minäkin tarvitsen apua ja prosessointia omasta elämästäni, vaikka olenkin muiden ihmisten auttaja, inspiroija ja parantaja. Kaikki me lopulta keinutaan samassa paatissa, yrittäen löytää tasapainoa. Et todellakaan ole ainoa, jonka mieli voi olla solmussa. Täällä me ollaan jokainen niitä solmuja availemassa ja luomassa uudenlaisia mielenväyliä!
ÄLÄ KOSKAAN ALIARVIOI MIELESI VOIMAA, JOKA LUO ELÄMÄÄSI!
Hyvän mielen viikonloppua
ihan jokaiselle elämänmatkalaiselle!
Muista ettet ole koskaan yksin!!
Ole itsellesi lempeä ja armollinen!
Rakkaudella
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki

 

19. helmi, 2018

Parantava Inspiraatio

Tänään kirjoitan erittäin tärkeästä ja rakkaasta aiheesta, nimittäin inspiraatio. Tässä blogissa kerron myös hieman tulevasta Superfiiliksen taidenäyttelystä INSPIRAATIO, joka järjestetään 14.4.2018 Superfiiliksessä!

Yhden päivän näyttely 14.00-23.00 kaikille avoimet ovet! TERVETULOA INSPIROITUMAAN!

 

Inpiraatio on erittäin parantavaa. Inspiroituminen on irtipäästämisen positiivinen tunnetila. Oikeastaan aina pitää päästää vähän irti inspiroituakseen.Jos irtipäästäminen ja luopuminen ahdistaa (usein ne ovat vaikeita prosesseja) inspiroituminen helpottaa! Antaa tilalle uutta energiaa, uusia mahdollisuuksi, uusia näkökulmia, sekä uutta ilmettä! Inspiroitua voi oikeastaan mistä vaan! Inspiroitumista voi ruokkia, sitä voi harjoitella ja opetella. Hyvä neuvo inspiroitumiseen on päästää irti. Päästät irti vanhasta energiasta, tai pinttyneistä ajatuksistasi, uskomuksistasi, tavoistasi, negatiivisista tunnetiloista jne. Heittäydyt inspiraation ihmeelliseen maailmaan, jossa kaikki on mahdollista. Alat tekemään asioita luovuudesta käsin. Inspiraatioista. Sitä voi soveltaa ihan kaikessa. Ajattele, että teet kaiken niin kuin taiteilija, inspiraation intentiolla. Ja tämä toimii myös epämieluisiin asioihin. Annan yhden esimerkin: Olen aina tuntenut hyvin epämieluisaksi tehdä kaikkia Superfiiliksen paperiasioita, eli Suomeksi sanottuna toimistotöitä! Jätän ne aina viime tippaan ja tuskailen sitten niiden kanssa hirveässä paniikissa, kun yrittäjänä ne on kuitenkin pakko tehdä. Noh, ajattelin soveltaa tätä inspiroitumis asiaa myös toimiston puolelle ja aloitin sen niin, että vaihdoin kaikki toimisto tavarat pinkiksi, joka on lempivärini. Kirjoitin kaikki viralliset luvut ja tiedot hienolla ja taiteellisella käsialalla käsin ja kuvitin myös papereita kynttilän valossa ja lempimusiikin soidessa! Heti oma asenteeni muuttui ja koska olen kuitenki aina tykännyt matematiikasta ja ollut siinä erittäin hyvä, aloin jopa tykkäämään laskea ja kirjata Superfiiliksen tapahtumia. KAIKKI ON KIINNI OMASTA ASENTEESTASI JA SIITÄ MITEN ASIAT TEET JA MITEN NIIHIN SUHTAUDUT! Ole siis taiteilija ja tee asioita luovuudesta ja inspiraatioista käsin!

Olen siis jo pitkään työstänyt tulevaa taidenäyttelyäni INSPIRAATIO, viime kesänä sain inspiraation ja idean siihen ja siitä asti olen teoksia työstänyt. Taidenäyttely tulee koostumaan useasta eri palasesta ja nyt paljastan teille mistä! ❤

 

SUPERFIILIS INSPIRAATIO-KORTIT !!!

Yhtenä osana taidenäyttelyä tulee olemaan Superfiiliksen Inspiraatio-kortit! 

Olen itse kuvittanut ja kirjoittanut omalla Inspiraation käsialalla kortit, Inspiraation intentiolla ja energialla. Kortteja on yhteensä 44 ja kaikki tulevat olemaan esillä Inspiraatio taidenäyttelyssä! Näitä kortteja olen suunnitellut jo vuosia, joten olen erittäin innoissani, että jokainen kortti on nyt valmis! 🤪

 

 INSPIRAATIO-SIEPPARIT

Taidenäyttelyssä myös mukana Superfiiliksen uudet INSPIRAATIO-SIEPPARIT! Siepparit, jotka sieppaavat verkkoonsa kaikki Inspiraatiot! Nämä kaunokaiset ovat punottu suurella rakkaudella ja inspiraation energialla! Kun olen öisin punonut näitä sieppareita, olen tuntenut itseni pieneksi hämähäkiksi, joka kutoo salaperäisiä seittejään! 🙃

 

Näyttely tulee koostumaan myös valokuvistani ja aforismeistä. INSPIRAATION VOIMALAUSEISTA!

 

Osana näyttelyä tulee olemaan käsin tekemäni Parantavat korut.

Inspiraatio-korut, Rohkeuden Kantaja-korut, Intuition vahvistaja korut, elementti-korut, chakra-korut, Parantavat kivikorut. 

Näyttelyyn kuuluu myös kauniit Parantavat kivet. ❤

 

Yhtenä osana näyttelyä tulee olemaan tuttu Superfiiliksen YRTTIBAARI!! ❤ Inspiraation ja kevään yrtit! ELI ensimmäistä kertaa INSPIRAATIO YRTTIBAARI, sekä Parantavat eteeriset öljyt! Kerron näistä vielä lähempänä lisää!! 

 

Ja sitten vielä viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä INSPIRAATION MAALAUKSET! ❤

Maalauksia Taivaallisesta Inspiraatiosta ja runokokoelma

"Taivaallinen Inspiraatio ja Luovuuden Henkäys"

SuperMepan Tarinoita Luovuuden Henkäyksestä, sekä parantavasta Inspiraatiosta!

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN TAIDENÄYTTELYYN 14.4.2018 14.00-23.00 ja tämä taidenäyttely on siis vain yhden päivän ja on kaikille maksuton ja avoin! ❤ Jos et pääse Taidenäyttelyyn, ei hätää kaikki teokset mitä ei myydä näyttelyssä jäävät Superfiilikseen ja ovat sitten osana Superfiiliksen putiikin antia, eli myytävänä! :)

Rakkaudesta Parantavaan INSPIRAATIOON!

-SuperMepa-

Parantaja/Taiteilija

Superfiilis Helsinki 

 

 

18. helmi, 2018

Hyvää alkanutta koiran vuotta!!!

KOIRAN VUOSI

Perjantaina kirjoitettua...
Tänään heräsin ensimmäiseen koiran vuoden aamuun ja vuodatin parit onnen kyyneleet! Olen odottanut tätä vuotta jo NIIN monta vuotta ja nyt se on todellista!
Nyt jos joku on ihan ulalla siitä, mistä mä puhun, niin pienenä selvennöksenä: Puhun kiinalaisesta vuodesta ja eilen vaihtui Kiinalainen UUSIVUOSI ja tänään on ensimmäinen koiran vuoden päivä! Kiinassa eletään aina jonkin eläinmerkin vuotta, joita on yhteensä 12! Oma vuosimerkki on siis aina 12 vuoden välein! Kiinassa uskotaan, että jokainen eläinmerkki symbolisoi tiettyjä asioita! Koira symbolisoi Rohkeutta, Intuitiota, uskollisuutta, luotettavuutta, rehellisyyttä, herkkyyttä, avoimuutta ja innostuneisuutta! Tunnistan kyllä nämä kaikki ominaisuudet itsestäni, olen syntynyt koiran vuotena! Nämä kaikki tulevat myös olemaan tämän vuoden teemana! <3

Koska tämä on Rohkeuden vuosi, olen päättänyt olla tänä vuonna enemmän rohkea, kuin koskaan ennen. Meinaan toteuttaa hulluimmatkin ideani ja seurata omaa kutsuani, intuitiotani ja ennenkaikkea omaa elämäntehtävääni! Ja onhan nyt oma vuoteni, jolloin kaikki on mahdollista, kun keskittää energiat oikein! Tämä vuosi on minulle merkittävä myös siksi, että Superfiilis täyttää 10-vuotta! Eli Superfiiliksen Juhlavuosi!
Paljon ollaan tehty, että ollaan tähän tultu. Ilman intohimoa ja kutsua tähän paikkaan en olisi kasvanut. Ilman jokaista ikävääkin juonenkäännettä! Jokainen mutka, pidemmällä mittakaavalla on ollut kuitenkin niin merkityksellinen.

Lauantaina kirjoitettua...
Rehellisesti sanottuna, jos olisin lähtenyt seuraamaan omaa egoani, en olisi tänä päivänä SuperMepa! En olisi parantaja joka haluaa muuttaa maailmaa OIKEASTI! 🌟 Olisin täysin taiteilija joka rakentaisin omaa taiteilija profiiliani hullujen mielikuvieni perusteella, olisin vapaa ja villi! Kiertelisin ympäri maailmaa ja kokisin kaiken vaan itselleni! ❤️ ei sekään väärin ole! Meillä on todellakin oikeus nauttia elämästä! 💎 Mutta mun polku on johdattanut mut tähän pisteeseen, jossa Mä haluan parantaa, ja oikeasti vaikuttaa siihen, minkälaisessa maailmassa me eletään ja minkälaista maailmaa me luodaan! Älä ikinä unohda sitä, miten voimakas just sun esimerkki on! Mä olen niin kiitollinen että olen saanut myös elämässäni nauttia kaikesta vapaudesta ja hulluudesta! Olen saanut olla nuori ja pinnallinen! Saanut seikkailla ja sekoilla! Kokea niin paljon kaikkea! Ja uskokaa mua, Mä olen kokenut erittäin paljon kaikkea! Se on niin tärkeää! Koska ei tarvitse haikailla! Näkee erilaisia tapoja elää tätä todellisuutta! Mä vaan niin haluan tehdä maailmasta paremman. Jokaikisellä solullani! Mä en todellakaan tiedä mistä tämä varma voima kumpuaa, mutta jo ihan pienenä lapsena halusin jokaikisenä iltana rukoilla kaikkien ihmisten puolesta. Ja se on aina tullut niin sydämestä! Aidosti ja oikeasti. Mun vaan pitää saada olla minä. Juuri minä sellaisena kuin olen. Mä annan itsestäni ihan kaiken tähän Superfiiliksen missiooni, mutta Mä teen sen täysin omana itsenäni. Se ainut keino, jotta Mä voisin täydellisesti toteuttaa oman elämäntehtäväni täällä! Mä tiedostan sen asian, että kaikki ei ymmärrä mua. Mutta Mä olen ihan aina ollut sen verran outo, et se ei ole mitenkään uutta. MÄ VAIN SYDÄMESTÄNI HALUAN TEHDÄ TÄSTÄ MAAILMA PAREMMAN! <3

Kirjoitan vielä myöhemmin lisää tästä koiran vuodesta, mitä kaikkea se tuo tullessaan!
Kiitos kun luit ajatukseni! Mahtavaa alkanutta koiran vuotta! Muista olla Rohkea ja seurata Intuitiotasi!
Rakkaudella
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki