Gua sha itsehoitokurssi

GUA SHA -ITSEHOITOKURSSI 25.2. klo 18-20

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan hemmottelevaan ja hoitavaan gua shaan!
Kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto gua sha on noussut erityisesti kasvojen ihonhoidossa supertrendikkääksi, eikä ihme, sillä gua shaaminen on helppoa ja tehokasta. Gua sha -välineinä käytetään ylellisiä kivestä, pihkasta tai puusta tehtyjä lastoja, lusikoita, rollereita ja kampoja. 

Gua Sha 
virkistää pintaverenkiertoa
heleyttää ja napakoittaa ihoa
rentouttaa ja avaa jumiutuneita lihaksia
vilkastuttaa nestekiertoa
aktivoi akupisteitä

Saat kurssilla omaksesi gua sha -välinepaketin (arvo 59,90€). Pakettiin sisältyy sydänmallinen gua sha, kaksipäinen yhdistelmärulla ja pihkalusikka. Hoito opetellaan tekemään heti näillä samoilla välineillä, jotka saat kotiin ikiomaksi!
Kurssilla keskitytään erityisesti kasvojen hoitamiseen. Opettelemme tekemään sekä lyhyen että pidemmän rutiinin päivittäiseen ihonhoitoon. Käymme läpi myös pään ja kallonpohjan, niskan ja hartian seudun sekä kädet ja jalat. Saat käyttöösi sekä rentouttavia, virkistäviä että napakoita tekniikoita gua shaamiseen. 

Kurssin vetää Superfiiliksen hoitaja ja opettaja Elisa Luukkainen. Elisa opiskelee shiatsuterapeutiksi ja luontaisterapeutiksi kiinalaisen lääketieteen mestarin Mervi Hämäläisen koulutuksessa. Elisa on kouluttautunut gua sha -hoitajaksi sen jälkeen, kun alkoi opiskella gua shaa reilu vuosi sitten ja vannoo sen nimeen omassa ihonhoidossaan.

"Löysin gua shasta avun narskuttelusta ja stressistä jumiutuneisiin purulihaksiini. Isot aknearpeni ovat vaalentuneet säännöllisen gua shaamisen ansiosta. Olen joka kerta yhtä yllättynyt siitä hehkusta, mikä kasvoille syttyy gua shaamisesta."

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä (Hietalahdenkatu 10, Helsinki)
Kurssin hinta 59€ (sis. 59,90€ arvoinen gua sha -välinepaketti)
Superfiilis maahantuo premium-tasoisia gua sha -välineitä, joita kurssilla on mahdollista hankkia. 

Ilmoittaudu mukaan! mervi@superfiilis.fi