Aromaterapian peruskurssi

Aromaterapian peruskurssi

Aromaterapian peruskurssilla saat paljon tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista. 
Aromaterapian kotiapteekki, öljyt mitä kannattaa hankkia kotiin, miten niitä käytetään ja mihin ne vaikuttaa. Tietoa siitä mitä öljyjä kannattaa käyttää ja mistä niitä voi hankkia.
Opetellaan tekemään aromaterapeuttisia öljyseoksia, sekä hoitoja eteerisillä öljyillä. 
Saat myös kotiin mukaan oman öljyseoksen, joka tehdään kurssilla. Uutetaan kasveista omia öljyjä ja opetellaan tekemään erilaisia hauteita! Opit käyttämään eteerisiä öljyjä ja parantavia kasveja turvallisesti ja oikein!

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Hänen hyvinvointialan yritys Superfiilis on toiminut vuodesta 2008 ja hänellä on yli 10-vuoden hoitotyö kokemus. Mervi on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja on opiskellut monia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja! Hänellä on sydämellään kutsu kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön! Mervi on tutkinut eteerisiä öljyjä intohimoisesti 17 vuotta ja hän myös opettaa uusia Luontaisterapeutteja Superfiiliksessä! 
Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssi järjestetään 
Superfiilis Helsingissä Hietalahdenkatu 10

29.2.-1.3.2020

La 10-18

Su 10-18

Kurssin hinta 220e (sisältää alv)
Hinta sisältää kurssimateriaalin, kahvit/teet, eteeriset öljyt, yrtit, kurssidiplomin
Kurssilta voi ostaa erittäin laadukkaita eteerisiä öljyjä! 

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Tervetuloa mukaan eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan!