Kuivakuppaus peruskurssi

Tällä kurssilla opetellaan kuivakuppaamaan kehoa! Kuivakuppaus on yksi Kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, erittäin suosittu Kiinassa ja tulossa kovaa vauhtia myös Suomeen! 

Kuivakuppauksessa kupataan erilaisilla välineillä energiakanavia, akupisteitä, kipupisteitä, lihaksia ja erilaisia kehon epätasapainotiloja! 
Hoito on erittäin tehokas ja vapauttava!
Hoitomuoto on erittäin mukava tehdä asiakkaalle ja Kuivakuppausta voi tehdä myös itselleen! (Hoidossa ei rikota ihoa, niinkuin perinteisessä suomalaisessa kuppauksessa) 

Kurssilla opetellaan myös eteeristen öljyjen ja yrttien kanssa kuppaamista! Vanhoja tehokkaita kuppauksen saloja! Kurssilla ei tehdä imukuppihierontaa, vaan keskitytään pelkästään kuivakuppauksen ihmeelliseen maailmaan! Kupataan lasikupeilla tulen kanssa, imukupeilla, pumpattavilla kupeille, bambukupeilla ja kuppausta moxan kanssa! Tällä kurssilla tulet todellakin haltioitumaan kuivakuppaamisesta ja vanhoista ihmeellisistä, niin parantavista hoidoista! 

Superfiiliksessä on myös Imukuppihieronnan kursseja, jossa käydään läpi hieman kuppauksen perusteita.

Kattava teoria osuus ja paljon erilaista käytännön harjoittelua! Opit hoitamaan erilaisia kehon epätasapainotiloja, joita harjoitellaan kurssilla!
Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.
Hän on Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Shiatsu Mestari, akupunkturisti ja kuivakupppaaja. Lisäksi hänellä on paljon erilaisia muita hoitoalan koulutuksia mm. Klassinen- ja Urheiluhieroja, sekä Aromaterapeutti! Mervillä on pitkä kokemus hoitajana ja opettajana. Yli 10-vuoden hoitotyö tausta ja yli 50 koulutusta opettajana. Hän on erittäin innostava ja kannustava opettaja ja usein kurssilla kuuluu kuinka oppilaat haltioituvat opetettavasta tietomäärästä! 
Päivä on erittäin mielenkiintoinen, intensiivinen ja inspiroiva! 

Kurssi järjestetään Superfiiliksessä Hietalahdenkatu 10

29.11.2021 maanantaina klo 11-19

16.12.2021 torstaina klo 11-19

Hinta: 139e (sis alv 24%)

Sisältää materiaalit, kahvit/teet
Kurssista saa diplomin "Kuivakuppauksen peruskurssi"
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, hoitoja voi soveltaa myös itsehoitoihin ja läheisten hoitamiseen! Tai jos olet jo hoitaja/parantaja tämä on erittäin hyvä lisäkoulutus! 

Ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi

Kurssilta voi ostaa kuppaus tarvikkeita!