Superfiilis Hyvinvointipäivä 2.12.2017

13. syys, 2017

Superfiilis Hyvinvointipäivä

Superfiiliksen Hyvinvointipäivä on kokonaisvaltainen kehon ja mielen päivä!
Superfiilis-päivä kestää 4 tuntia ja sisältää mm. Naurujoogaa, erilaisia kehollisuus harjoituksia, kiinalaista lääketiedettä, Aromaterapiaa, sekä parantavia herkkuja! Päivä on todella parantava, tasapainottava, innostava, energisoiva ja inspiroiva! Superfiilis-päivä järjestetään 2.12.2017 Superfiilis Helsingissä ja tarjolla on 3 kokonaisuutta, joista voit valita itsellesi mieleisimmän, tai vaikka osallistua kaikkiin osioihin, jos tarvitset kunnon Superfiilis-BUUSTAUSTA!!! 💎🌟💖
Yhden setin hinta on 60e
(jos osallistut 2 settiin hinta 110e
ja 3 settiin 150e) Tule yksin tai ystävän kanssa kokemaan todellinen Superfiilis-elämys!!! 😍


SUPERFIILIS HYVINVOINTI AAMU 9.00-13.00
Alkaa klo 9.00 yhteisellä parantavalla aamiaisella! Sen jälkeen alamme herättelemään kehoa erilaisin energeettisin aamuharjoituksin! Teemme aamun parantavaa taidetta! Aamun Qigong harjoituksia, Naurujoogaa, erilaisia kehollisuusharjoituksia! Aamuun kuuluu myös Kiinalaista lääketiedettä ja Aromaterapiaa! Jokainen osallistuja saa myös hoidon aamun aikana!

SUPERFIILIS HYVINVOINTI PÄIVÄ 14.00-18.00
Alkaa klo 14.00 yhteisellä parantavalla brunssilla! Sen jälkeen harjoitamme päivän energeettisiä harjoituksia! Päivän parantavaa taidetta! Päivän Qigong harjoituksia, Naurujoogaa, erilaisia kehollisuusharjoituksia! Päivään kuuluu myös Kiinalaista lääketiedettä ja Aromaterapiaa! Jokainen osallistuja saa myös hoidon päivän aikana!

SUPERFIILIS HYVINVOINTI ILTA 19.00-23.00
Alkaa klo 19.00 tunnelmallisella ja parantavalla illallisella! Sen jälkeen harjoitamme illan energeettisiä harjoituksia! Illan parantavaa taidetta! Illan Qigong harjoituksia, Naurujoogaa, erilaisia kehollisuusharjoituksia! Iltaan kuuluu myös Kiinalaista lääketiedettä ja Aromaterapiaa! Jokainen osallistuja saa myös hoidon illan aikana!

SuperFiilis päivän järjestää Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen! Hänet ja hänen hyvinvointi yrityksensä Superfiilis on valittu Helsingin positiivisimmaksi 2016! Hän on tunnettu positiivisesta ja energisestä elämänasenteestaan. Hän kouluttaa, hoitaa, taiteilee, inspiroi, parantaa ja tietenkin levittää Superfiiliksen ilosanomaa! SuperMepa on tunnettu myös parantavasta ruuastaan, jota pääsee maistelemaan Hyvinvointi päivän aikana! Hän on opiskellut lukuisia aloja liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja ravitsemukseen!

"Minulla on suuri kutsumus ja palo levittää Superfiiliksen-ilosanomaa! Parantaa ja inspiroida! Herättää uudenlaista energiaa ja intoa, herätellä myös uudenlaisia näkökulmia elämää ja asioita kohtaan! Superfiilis on ollut minulla kohta 10-vuotta ja intoni ja kutsumukseni vain koko ajan lisääntyy, potensoituu ja vahvistuu! Olen todellakin löytänyt oman elämäntehtäväni! Kokonaisvaltaisuus on se minun juttuni ja nyt minulla on suuri innostus kehitellä erilaisia kokonaisvaltaisia hyvinvointipäiviä ja kursseja! Tämä päivä tulee olemaan niin parantava ja inspiroiva monellakin levelillä ja en millään malttaisi odottaa tämän päivän toteuttamista! 💎 Tule kokemaan kanssani jotain todellakin parantavaa, inspiroivaa ja elämää mullistavaa Superfiilikseen 2.12.2017!"
Rakkaudella:
-SuperMepa-