Parantava Ruoka kurssi

13. syys, 2017

Parantavan ruuan kurssilla, tutustutaan ravinteiden parantaviin ominaisuuksiin! Parantavan ruuan ABC! Käymme teoriaa läpi fytoravinteista, yksilöllisistä ruokavalioista, ravitsemuksesta Kiinlaisen lääketieteen ajattelutapaan, ravinnosta eri vuodenaikoina ja paljon muuta!
Kurssilla valmistamme ruokaa alkuruuasta jälkiruokaan, käymme läpi erilaisia ihania reseptejä! Terveellisiä, parantavia ja puhtaita ravinteita! Kurssilla käytetään myös kuivatettuja villiyrttejä, opetellaan mehustamaan, valmistamaan ruoka alusta lähtien, tekemään omia ruokaöljyjä ja mausteita!

Mervi "SuperMepa" Hämäläinen on tullut tunnetuksi parantavasta ruuastaan, sekä Superfiiliksen YrttiBaarista! Hän on opiskellut laajasti aloja liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja ravitsemukseen! Hän on opiskellut Kiinalaista lääketiedettä yhteensä 7-vuotta ja sieltä hän on saanut paljon viisautta, inspiraatioita, sekä syvän kutsumuksen parantaa ja inspiroida ihmisiä kokonaisvaltaisesti!

Tämän kurssin tarkoitus on mullistaa ajatuksesi ravinnosta, herättää innostuksesi ihan uudella tavalla ruuanvalmistamiseen ja löytää sinulle sopiva tapa ravita itseäsi jokapäiväisessä elämässä! Tällä kurssilla valmistamme ainoastaan gluteenitonta ja vegaanista ruokaa, mutta Mervi kertoo myös lihan vaikutuksista, joten lihansyöjätkin saavat tietoa omaan ruokavalioonsa!

Kurssi järjestetään 3.-4.2.2018
Superfiilis Helsinki osoitteessa Eerikinkatu 43
La 11-18
Su 11-17
Hinta: 180e (sisältää opetuksen, kaikki ruuat mitä kurssilla valmistetaan, kurssidiplomin)

Ilmoittaudu mukaan: mervi@superfiilis.fi

Meidän ravinnoksi
meidän parhaaksi
ja meidän inspiraatioksi
-SuperMepa-

Superfiilis Helsinki
Eerikinkatu 43
00180 Helsinki
www.superfiilishelsinki.fi