Aromaterapian peruskurssi 3.-4.3.2018

Aromaterapian peruskurssi

Aromaterapian peruskurssilla saat paljon tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista.
Aromaterapian kotiapteekki, öljyt mitä kannattaa hankkia kotiin, miten niitä käytetään ja mihin ne vaikuttaa. Tietoa siitä mitä öljyjä kannattaa käyttää ja mistä niitä voi hankkia.
Opetellaan tekemään aromaterapeuttisia öljyseoksia, sekä hoitoja eteerisillä öljyillä.
Saat myös kotiin mukaan oman öljyseoksen, joka tehdään kurssilla.

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Hänen hyvinvointialan yritys Superfiilis on toiminut vuodesta 2009 ja hänellä on lähes 10-vuoden hoitotyö kokemus. Mervi on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja on opiskellut monia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön!

Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssi järjestetään
Superfiilis Helsingissä Eerikinkatu 43

3.-4.3.2018 lauantaina 11-18 ja Su 11-17

Kurssin hinta 180e (sisältää alv)
Hinta sisältää kurssimateriaalin, lounaan, kahvit/teet, kurssidiplomin

TALVEN TARJOUS HINTA!!! 120e kun ilmoittaudut ja maksat kurssin ennen 10.2.2018!!! 

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi

Tervetuloa mukaan eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan!