Superfiilis Aarrekarttakouluttaja koulutus

Superfiilis Aarrekarttakouluttaja koulutus

Superfiiliksen omistaja ja perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen on kehitellyt oman menetelmän ja työkalut Superfiilis-Aarrekarttakoulutukseen! Hän on käyttänyt menetelmässään hyväksi kaikkea omaa tietoaan ja kokemuksiaan, mielestä, kehosta, kiinalaisesta lääketieteestä ja ihmisen alitajunnasta! Hän on itse järjestänyt lukuisia Superfiilis Aarrekartta-koulutuksia asiakkailleen ja monien ihmisten elämä on muuttunut koulutuksen jälkeen.

"Olen myös itse kokenut rajun muutoksen elämässäni, joka kerta kun olen osallistunut itse koulutukseen ja tehnyt kartan. Nyt haluan opettaa näitä taitoja ja oivalluksia myös muille! Superfiilis-Aarrekarttakouluttaja koulutus valmistaa tulevia kouluttajia antamaan asiakkailleen Superfiiliksen avaimet käteen! Koulutuksen jälkeen voit itse järjestää Superfiilis-Aarrekarttakoulutuksia asiakkaille!

Viikonlopun aikana käydään läpi kohta kohdalta Superfiilis-Aarrekartta, käydään läpi teoriaa, harjoituksia ja erilaisia menetelmiä vahvistamaan kartan toteutumista!
Jokainen kurssilainen tekee myös kurssilla itselleen Superfiilis-Aarrekartan!

Koulutus järjestetään Superfiilis Helsingissä
ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen.

9.-10.6.2018
La 10-19
Su 11-19

Hinta: 220e
Sisältää kaikki materiaalit, aamiaiset molempina aamuina, lounaat, opetuksen, Kurssista saa diplomin "Superfiilis-Aarrekartta kouluttaja"

Ilmoittautumiset/tiedustelut
mervi@superfiilis.fi